Vlaams tennistalent Amélie (19) wordt dagelijks bedreigd door gokkers: “Ze zeggen dat ze me zullen verkrachten”

“Een massa”, noemt tennisster Amélie Van Impe (19) (WTA 536) de haatberichten die ze krijgt van kwade gokkers. Na elke internationale wedstrijd weten ze haar te vinden, ook al draait ze niet mee aan de absolute top. De berichten zijn soms zó persoonlijk dat ze schrik krijgt. Want ze viseren niet alleen haar, maar ook haar ouders en broer. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. “Orbán heeft vandaag ontmoeting met Zelensky”- Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Opendeurdag van seksclub in Hoogstraten lokt duizenden nieuwsgierigen: “Het idee voor dit bezoek kwam van mijn schoonmoeder”

De opendeurdag van seksclub Club Amai in Hoogstraten heeft duizenden nieuwsgierigen gelokt. Er waren rondleidingen voorzien in de verschillende ruimtes, om mensen een beeld te geven van hoe het eraan toe gaat in zo’n club. "Ik wou graag eens zien wat er hier gebeurt, de hygiëne en alles wat erbij komt kijken, en ik ben aangenaam verrast", zegt één van

Lees meer »

Taylor Swift maakt reputatie waar in Amsterdam: grootste muziekster van dit moment zet sublieme ‘The eras tour’ neer

Taylor Swift heeft donderdag haar eerste van in totaal 3 concerten in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam gespeeld. Ze zit daarmee over de helft van haar Europese passage van ‘The eras tour’, die de geschiedenisboeken ingaat als meest winstgevende concertreeks ooit. Wij zakten naar Amsterdam af en werden ondergedompeld in een wereld van pailletten, vriendschapsarmbandjes, volbloed Swifties en 18

Lees meer »

Ouders van verdronken Harmony (7) spreken voor het eerst: “Mijn zoon was bang van water. Waarom werd er niet op hem gelet?”

Met veel vraagtekens blijven ze achter. De ouders van Harmony Francis (7) uit Borgerhout weten nog steeds niet wat hun zoontje afgelopen donderdag precies is overkomen in het recreatiedomein De Mosten. Harmony, die niet kon zwemmen, verdronk die dag tijdens een schooluitstap in het meer. “Bij de telling moesten alle leerlingen op hun handdoek op het strand gaan zitten. Die

Lees meer »

Uilenspiegelmuseum in Damme heropent na grondige opfrisbeurt: “We blijven de traditie en de legende van Tijl Uilenspiegel in ere houden”

Zaterdagnamiddag werd het grondig vernieuwde Uilenspiegelmuseum in Damme feestelijk geopend. Dit museum, dat 25 jaar quasi onaangeroerd bleef, biedt nu een nieuw perspectief op het verhaal van de historische schelm en rebel Tijl Uilenspiegel, die door schrijver Charles Decoster in Damme werd gesitueerd.
The post Uilenspiegelmuseum in Damme heropent na grondige opfrisbeurt: “We blijven de traditie en de legende

Lees meer »

Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf leren kaleien”

Vakmensen en doe-het-zelvers kunnen sinds kort voor hun verf- en kaleiproducten terecht bij Rejan Paints in de Oostendse Steenweg 131 in Brugge. “We bieden niet alleen de producten aan, maar ook begeleiding aan particulieren die zelf willen kaleien”, zegt zaakvoerster Karmen Goemaere.
The post Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf

Lees meer »

Koning Albert en koningin Paola vieren 65ste huwelijksverjaardag: “Ze zijn meer grootouders dan dat ze ooit ouders waren”

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren komende dinsdag hun 65ste huwelijksverjaardag. Ze hebben hun echtelijke problemen gekend, met overmatige aandacht voor andere partners en te weinig voor hun kinderen Filip, Astrid en Laurent. Dat kunnen ze niet meer goedmaken, beseffen ze. Maar bij hun twaalf klein- en drie achterkleinkinderen hebben ‘Apapa’ en ‘Amama’ hun tweede kans gegrepen. Wat

Lees meer »

EXCLUSIEF. Vlaams gezin met baby ontsnapt nipt aan Italiaanse modderstroom: “Eén seconde later en ik werd meegesleurd. Ik kon niet meer”

De beelden van hun terreinwagen die verzwolgen wordt door een kolkende rivier gingen deze week de wereld rond. Maar Ameline (28), haar man Fady (24) en hun baby’tje van drie maanden uit het West-Vlaamse Menen kunnen het nog navertellen vanuit Italië, waar hun vakantie eindigde in de Orco-rivier. Ze vertellen hoe hun leven plots, vanuit het niets, in gevaar kwam:

Lees meer »