Viktor Verhulst draait in legendarische club Ushuaïa op Ibiza, trotse familie woont optreden bij

Viktor Verhulst (29) werkt hard aan z’n dj-carrière. Na eerdere optredens in Nederland en Dubai, heeft hij er nu ook een show op Ibiza opzitten. Z’n familie keek trots toe. 

Meer krantenkoppen in België

Robbe en Doñana serveren unieke cocktails en mocktails in pop-up Jacobius: “Willen een hartelijke, warme, huiselijke sfeer bieden”

In Hof de Plezance openen Robbe Dupon en Doñana Vandyck op woensdag 3 juli pop-upcocktailbar Jacobius. Doñana is de gastvrouw, Robbe creëert de unieke cocktails en mocktails. “Maar het is niet de bedoeling dat ik enkel achter de bar te vinden ben”, aldus Robbe, die onlangs uitgeroepen werd tot de beste sherrycocktailbartender ter wereld.
The post Robbe en Doñana

Lees meer »

Europa wil spotgoedkope Chinese webwinkels als Shein, AliExpress en Temu zwaarder belasten

De Europese Commissie wil de douanevrijstelling voor e-commercepakketjes van minder dan 150 euro schrappen. Dit plan richt zich vooral op Chinese webwinkels zoals Shein, Temu en AliExpress, die met hun spotgoedkope en gesubsidieerde producten concurreren met Europese bedrijven. Op dit moment zijn de pakjes van minder dan 150 euro uit landen buiten de Europese Unie vrijgesteld van douanebelastingen. De Commissie

Lees meer »

“Dief propte sigarenkistjes in zijn onderbroek”: Alain (57) waarschuwt collega’s nadat bende voor 6.600 euro buit maakt in zijn speciaalzaak

Een gewiekste dief heeft zopas een grote slag geslagen bij Alain Plouvier (57). De dief ging aan de haal met een fles dure cognac en sigaren ter waarde van liefst 6.600 euro. Het blijkt te gaan om een lid van een gespecialiseerde bende die ook al elders in het land en in Nederland heeft toegeslagen. Plouvier wil zijn collega’s waarschuwen.

Lees meer »

Woonzorgcentrum Rozenberg Oostrozebeke breidt uit: “20 assistentiewoningen, dagopvang en dienstencentrum”

In Oostrozebeke wordt het woonzorgcentrum Rozenberg uitgebreid met 20 assistentiewoningen, een dagopvang en een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners. Rozenberg kwam de voorbije jaren in opspraak door de insulinemoorden. Een aantal ouderen kregen er, al dan niet opzettelijk, teveel insuline toegediend waardoor 3 mensen overleden. Na die moeilijke periode moet de geplande uitbreiding een nieuw, positief hoofdstuk worden voor het woonzorgcentrum.

Lees meer »

IN BEELD – Opnames MENTpop en MENT55 op de Grote Markt van Diksmuide: “Voetbal is belangrijk, maar muziek blijft het publiek aanspreken”

Net op het moment dat de Rode Duivels speelden tegen Frankrijk begonnen de opnames van MENTpop en MENT55 op de Grote Markt van Diksmuide. “Voetbal is belangrijk, maar muziek blijft het publiek aanspreken”, zei een artiest backstage tegen ons. En inderdaad, sommigen volgden op hun gsm de voetbalwedstrijd, maar toch was er veel volk tijdens deze opnames. Het begon langzaam,

Lees meer »

Haike en Ruben mikken met Spaanse vakantiewoning op jonge gezinnen

Haike Demuylder en Ruben Raedt, eigenaars van babyboetiek Orsetto, openden Casa Osito, een vakantiewoning in Spanje volledig gericht op gezinnen met jonge kinderen. “Kindvriendelijke, volledig uitgeruste vakantiewoningen in het buitenland zijn quasi onbestaand.”
The post Haike en Ruben mikken met Spaanse vakantiewoning op jonge gezinnen appeared first on KW.be.

Lees meer »