Mokza zet zijn kampioenen in de kijker

Mokza laat mensen van Koekelare van alle leeftijden actief deelnemen aan spel-, quiz-, kaart- en bowlingnamiddagen in zaal De Mokkernaere. De vereniging organiseert deze activiteiten op regelmatige basis en is de perfecte plek bij uitstek om nieuwe mensen te ontmoeten en om samen plezier te maken. Freddy Verheye uit Zande speelt daarbij al jarenlang een belangrijke rol en deelde de prijzen uit van het afgelopen seizoen 2023-2024.

Onder de categorie kaarters werd René Debruyne kampioen, gevolgd door Gerard Debou en Frans Deopere. Bij de dames ging de titel naar Godelieve Veryzer, met Simonne Deprez en Nora Vuylsteke op de tweede en derde plaats. De winnaars werden allen beloond met een mooi gevulde geschenkmand.

Bij de bowling werd Germaine Blieck tot kampioen gekroond. Godelieve Lammens en Marie-Jeanne Broucke vervolledigden het podium.

Nieuw seizoen

“Mokza is in 2013 ontstaan uit een samenwerking tussen De Mokker en Zande. Het oorspronkelijke bestuur bestond uit Jean-Paul Anseeuw, Henri Proot, Mariette Allemeerst, Brigitte Sys, Annie Vanroose en mezelf. Gelukkig hebben we versterking gekregen van Marleen Vanleene. De kaarting en bowling vinden iedere tweede dinsdag van de maand plaats. We hebben ongeveer 13 tot 14 tafels voor het kaarten, en degenen die niet kaarten, kunnen bowlen. We mogen het hele jaar door gebruikmaken van de bowlingspelen van Geri Haerynck, en daar zijn we uitermate dankbaar voor”, aldus Freddy Verheye.

“Het bestuur wil de leden bedanken voor hun stipte aanwezigheid en hoopt dat iedereen er op dinsdag 9 juli van 13.15 uur tot 17 uur weer bij is om het nieuwe seizoen in te zetten. Iedereen is uiteraard van harte welkom en breng gerust wat vrienden mee.” (SVE)

Meer info via 051 58 25 09 of 051 58 89 80.

The post Mokza zet zijn kampioenen in de kijker is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Op safari aan onze kust

Laten we meteen duidelijkheid scheppen: neen, we gaan niet op zoek naar olifanten, luipaarden, buffels, leeuwen of neushoorns oftewel de bekendste ‘Big Five’ aan onze kust. Wat de kustsafari dan wel inhoudt? Zes bezoekerscentra aan zee stellen deze zomer opnieuw hun ‘Big Five’ voor. Starten en eindigen doe je steeds aan een natuurbezoekerscentrum, met de
The post Op safari

Lees meer »

Lokaal ambachtelijk talent in de kijker tijdens eerste Nacht van de Makers

Op de Nacht van de Makers in Brugge kregen acht makers het kwaliteitslabel ‘Handmade in Brugge’ en ontving goudsmid Lore De Backer de ‘Prijs Jonge Makers’. Het opmerkelijke hebbeding The Bruges Fourchette, een frietvorkje in de vorm van het Belfort, werd er uitgeroepen tot ‘Most Wanted Souvenir’.
The post Lokaal ambachtelijk talent in de kijker tijdens eerste Nacht van

Lees meer »

Orbán ontmoet president Poetin in Moskou voor omstreden gesprek over oorlog in Oekraïne: “Vrede komt er niet zomaar, je moet ervoor werken” 

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft in Moskou met de Russische president Vladimir Poetin over de oorlog in Oekraïne gesproken. Orbán heeft het over een "vredesmissie", maar het bezoek stuit op heel wat kritiek bij Europese leiders. Zij benadrukken dat de Hongaarse premier niet kan spreken in naam van de Europese Unie, zelfs niet nu Hongarije voorzitter is van de

Lees meer »

Coldplay treft eindelijk een schikking met voormalige manager: band moet miljoenen betalen

Coldplay en hun voormalige manager, Dave Holmes, hebben eindelijk een schikking getroffen. Al in 2023 spande Holmes een rechtszaak aan tegen de muziekband en eiste hij tien miljoen dollar (9,2 miljoen euro) als schadevergoeding voor onbetaalde commissies. Holmes en de muziekband zijn intussen dus tot een overeenkomst gekomen en hij zal effectief miljoenen van Chris Martin en Co ontvangen.

Lees meer »

Hoe ga je om met een toxische baas op de werkvloer? “Vermijd een rechtstreeks gesprek”

Het begrip toxisch leiderschap is weer alomtegenwoordig nadat choreografe Anne Teresa De Keersmaeker vorige week in opspraak is gekomen. Maar ondanks alle aandacht blijft het een lastig thema om op de werkvloer te bespreken. Wat kan je doen als je zelf met een toxische baas te maken krijgt? Leiderschapsexpert Gerrit Sarens en psychosociaal welzijnsverantwoordelijke Hilde De Man delen 5 adviezen.

Lees meer »