Leen (45) en Julie (20) springen opnieuw in het oog van Bruce Springsteen: “Hey sweetheart”

Leen De Wachter (45) en haar dochter Julie Broeckx (20) uit Oelegem zijn opnieuw in de wolken na het concert van rocklegende Bruce Springsteen. Vorig jaar pikte The Boss hen uit het publiek in Werchter en dat gebeurde deze dinsdag gewoon opnieuw. “‘Hey sweetheart’, zei hij, en gaf Julie een knuffel”, zegt Leen.

 

Meer krantenkoppen in België

Na 4 jaar is zwemwedstrijd Damme-Brugge terug: “Het was best lastig”

Corona, eendenkroos en blauwalg zorgden er de voorbije vier jaar voor dat de 98ste editie Damme-Brugge niet kon plaatsvinden. De Koninklijke Brugse Zwemkring (BZK) koos voor een nieuwe datum eerder op het seizoen met als nieuwigheid een zwemjogging over een afstand van één kilometer. De waterwaarden waren zondag goed en het bleef droog. Op die manier konden 250 zwemmers hun

Lees meer »

Schoonmaakbedrijf Entrio verhuist naar gloednieuw kantoor in het Spiegelpark: “Hiermee onderstrepen we onze duurzame groeiambitie”

Het schoonmaakbedrijf Entrio heeft zijn intrek genomen in de bedrijfssite Spiegelpark in de De Cassinastraat. Het schoonmaakbedrijf is goed voor een team van meer dan 140 poetsmedewerkers en heeft 30 jaar ervaring in de sector. “Met deze verhuis onderstrepen we onze duurzame groeiambitie”, stelt general manager Veerle De Marez.
The post Schoonmaakbedrijf Entrio verhuist naar gloednieuw kantoor in het

Lees meer »

Spaans hooggerechtshof weigert amnestie voor Puigdemont

Het Spaanse hooggerechtshof heeft vandaag beslist om de omstreden amnestiemaatregel niet toe te passen voor de voormalige Catalaanse minister-president Carles Puigdemont. Hij werd beschuldigd van verduistering van overheidsgeld. Het aanhoudingsbevel tegen hem blijft dus van kracht.

Lees meer »

Grens tussen Frankrijk en België gaat in tien gemeentes dicht tijdens wedstrijd op EK voetbal

Tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en België – in de achtste finale op het EK voetbal in Duitsland – zullen verschillende wegen over de grens tussen Frankrijk en België afgesloten worden. Dat kondigen tien gemeentebesturen van plaatsen langs de Frans-Belgische grens aan, waaronder twee Belgische: Komen-Waasten en Wervik. Zo willen de gemeentebesturen mogelijke onregelmatigheden verhinderen.

Lees meer »

Stadskoor Kortrijk in volle opbouw: “Iedereen is welkom, je moet enkel graag willen zingen”

Hoe zou het nog zijn met het Kortrijkse Stadskoor? “Alles goed en wel en in volle verdere opbouw”, zegt drijvende kracht Diederik Glorieux, een Kortrijkse componist. “Om elk op hun eigen manier – met een eigen verhaal, taal of melodie – het geluid van de stad Kortrijk te weerspiegelen.”
The post Stadskoor Kortrijk in volle opbouw: “Iedereen is welkom,

Lees meer »