Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel

Dinsdagavond trad Bruce Springsteen op in Werchter, maar twee dagen eerder had Karel Gits al rond 18 uur een ontmoeting met ‘The Boss’ in Hotel Amigo in Brussel. Voor de 52-jarige Springsteen-fan uit Ingelmunster blijft die dag een onvergetelijk moment.

Karel (52) is al van jongsaf fan van Bruce. “Ik zag hem vooral in België optreden, maar volg alles over hem. Ik maakte al zeven optredens mee vanop de eerste rij. Ik probeer Bruce nu ook meer te zien in het buitenland, gecombineerd met mijn reispassie. In mei jl. was ik voor Bruce één week in Praag om mee te doen aan de ‘Roll Call’, een systeem om zo een nummer te krijgen om op de eerste plaats te staan. Dit is in afspraak met de security van Springsteen, waarbij je je drie maal per dag moet aanmelden op een bepaald punt. Zo krijgen zijn ‘Die Hard Fans’ hun plaats op de eerste rij. In Praag heb ik wel alle leden van de E Street Band ontmoet in hun hotel, dankzij connecties via mijn reispassie. Vooral de ontmoeting in de bar met Steven Van Zandt is voor mij iets wat ik nooit zal vergeten. Toen was Bruce er niet bij, omdat hij op ’t laatste moment had afgezegd wegens stemproblemen. De band was dan wel al afgezakt naar Praag. Volgend jaar ga ik o.a. naar Praag en Milaan. Ik wil hem ook in zijn habiat zien. Voor de USA is het echter bijna onmogelijk om daar een ticket te scoren, laat staan op de eerste rij te staan.”

Vorig jaar poseerde Karel ook al bij Steven Van Zandt in Praag.

Die ontmoeting met Steven zal Karel niet vergeten, maar daar komt nu bij dat hij één van de weinigen is die een ontmoeting had met de échte Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel. Dat gebeurde al op zondag rond 18 uur. “Wat in Hotel Amigo gebeurde, is inderdaad een unicum”, bekent Karel. “Ik ken wat mensen in het circuit. Op die manier verkreeg ik toegang tot de lobby. Ik had het geluk dat Bruce tijd voor ons nam. We kregen met een vijftal fans een tiental minuten voor het signeren van albums en hand-shakes/ Ik kreeg ook mijn gevraagde knuffel”, lacht Karel, die ‘Tougher Than The Rest’ zijn favoriete song noemt. (PADI)

Karel op de eerste rij op de wei van Werchter.

The post Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Orban vraagt Zelenski om na te denken over snel staakt-het-vuren, Oekraïense president wijst op “rechtvaardige vrede”

Viktor Orban heeft tijdens zijn bezoek aan Kiev de Oekraïense president Volodimir Zelenski gevraagd na te denken over een snel staakt-het-vuren dat de vredesbesprekingen zou kunnen versnellen. Dat heeft hij gezegd tijdens een gezamenlijk persmoment. Orban trok dinsdag naar Kiev om het met Zelenski te hebben over vrede tussen Oekraïne en Rusland, maar ook over actuele kwesties in de betrekkingen

Lees meer »

Michael Obasuyi en Helena Ponette verlengen titel op BK Atletiek

Net als vorig jaar in Brugge werden Helena Ponette en Michael Obasuyi in Brussel nationaal kampioen op respectievelijk de 400 meter in 51”88 en de 110 meter horden in 13”24. Met het oog op Parijs geeft dit voor beide Oostendenaars alvast een boost aan vertrouwen.
The post Michael Obasuyi en Helena Ponette verlengen titel op BK Atletiek appeared first

Lees meer »

Katy uit ‘B&B zoekt lief’ runt B&B met haar ex-man én zijn nieuwe partner: “Een menage à trois? Da’s een verkeerd beeld”

“Er zijn tranen gevloeid, er was verliefdheid én een portie drama.” Nee, saai wordt het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ niet, met dank aan de flamboyante Katy Parmentier (52). Zij ging na lang twijfelen op zoek naar een nieuwe liefde en kreeg daarvoor een bijzondere helper: Liba, de nieuwe partner van haar ex-man. “Sommige dingen waren echt niet voor

Lees meer »