Jonge Palestijnse en Belgische circusartiesten treden samen op in 5 Belgische steden: “Circus als gemeenschappelijke taal”

20 jonge Palestijnse circusartiesten komen naar ons land om samen met hun Belgische collega’s een circusvoorstelling te maken. De jongeren zullen in 5 steden het beste van zichzelf geven: Gent, Anderlecht, Brugge, Mechelen en Leuven. 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Afgelopen week 800 Russische bommen op Oekraïne, Zelensky vraagt opnieuw meer luchtafweer

Oekraïne kreeg afgelopen week te maken met 800 Russische glijbommen. Die werden boven het land gedropt door Rusland. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky wijst op de noodzaak van meer luchtafweersystemen en middelen om de Russische gevechtsbommen neer te halen. Hij vraagt hiervoor nogmaals om meer hulp van het Westen. Lees hier de ontwikkelingen van zondag 30 juni terug.

Lees meer »

Primus Top Of Darts brengt zes topdarters samen in een spannend toernooi in Kortrijk Xpo

Op donderdag 7 november verzamelen enkele van de grootste namen uit de dartswereld zich in Hal 5 van Kortrijk Xpo. “We strikten Nathan Aspinall, Jonny Clayton, Joe Cullen, Raymond Van Barneveld, Andy Baetens en Fallon Sherrock. De ticketverkoop is al gestart. Snel zijn is de boodschap, want dit dartsevent is uniek in West-Vlaanderen”, zegt medeorganisator Edouard Deprez (35).
The

Lees meer »

Nieuwe verdachte opgepakt in zaak rond afpersing van familie Michael Schumacher voor 15 miljoen euro

De Duitse politie heeft opnieuw een vermoedelijke medeplichtige gearresteerd die ervan verdacht wordt de familie van Formule 1-legende Michael Schumacher (55) te hebben gechanteerd. Het gaat om een 52-jarige man die als beveiliger voor de familie werkte, aldus het openbaar ministerie in Wuppertal. Eerder werden ook al een buitenwipper en zijn zoon aangehouden. De mannen zouden in het bezit zijn

Lees meer »

“DEMbargo”: Rijke donateurs van de Democraten draaien geldkraan dicht tot Biden terugtreedt

Verschillende financiers van de Democratische Partij zetten hun donaties stop. Ze doen dit om de druk op Biden te verhogen, zodat hij zich terugtrekt als presidentskandidaat. Dat melden verschillende Amerikaanse media. De 81-jarige Amerikaanse president Joe Biden, die vorige week een zwak debatoptreden had, zegt echter vastbesloten te zijn om als presidentskandidaat van de Democratische Partij aan te blijven.

Lees meer »

Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan: “Activiteiten plannen die de hele buurt ten goede komen”

Het buurtcomité Wijk Duinenrand in Middelkerke viert haar vijfjarig bestaan met een subsidie van 5.000 euro van het project ‘Buurten op den Buiten’. De nieuwe wijk, gelegen aan de Jutterstraat en Kruiersstraat in Middelkerke, bevindt zich tussen de Duinenweg en de Oostendelaan, achter garage Roland en het WZC De Ril.
The post Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan:

Lees meer »