Horeca Poperinge krijgt klappen: ook uitbater café l’Espérance legt de boeken neer

Uitbater Tom Prinsie (40) van café l’ Espérance op de Grote Markt in Poperinge legde bij de ondernemingsrechtbank de boeken neer. Hij nam de kroeg vanaf begin 2015 over van Filip Vanspranghe, die er na twintig jaar mee ophield. Eerder runde Tom jeugdcafé San Diego, sinds 10 oktober 2010.

De horeca in de Hoppestad krijgt enkele rake klappen. Eerder vroeg ook uitbater Dieter Bulckaen van café Blue Pearl op de Grote Markt het faillissement aan. Het café was volgens hem niet rendabel door te hoge huur.

De ondernemingsrechtbank heeft advocaat Magali Mullebrouck uit Ieper aangesteld als curator.

The post Horeca Poperinge krijgt klappen: ook uitbater café l’Espérance legt de boeken neer is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ze schuwen de aandacht, maar soms kan het niet anders: hoe de rijkste familie van Nederland weer alle controle overneemt in haar bedrijf

Na slechts drie jaar gewerkt te hebben als CEO van C&A, zal Edward Brenninkmeijer de rol overnemen van de Nederlandse Giny Boer. Ze was nog maar de tweede CEO ooit van het bedrijf die geen nakomeling is van de Brenninkmeijers, de familie achter C&A. En de familie blijkt liefst alles zelf zo goed mogelijk onder controle te hebben.

Lees meer »

Agressor (37) slaat brandweerman hersenschudding op kerstmarkt

Een 37-jarige man uit Nieuwpoort riskeert een effectieve celstraf van zes maanden nadat hij een vrijwillig brandweerman aanviel op de kerstmarkt. Hij sloeg de man een hersenschudding. K.D., die al 21 veroordelingen op zijn palmares heeft, minimaliseerde de feiten. “Hij had me eerst uitgedaagd”, klonk het.
The post Agressor (37) slaat brandweerman hersenschudding op kerstmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vierde editie van Soirée Congé wordt nog groter: “Lounge en dansterrein worden uitgebreid”

Op vrijdag 12 juli vindt in Pittem de vierde editie van Soirée Congé plaats, op de vertrouwde locatie van DelmoFarm in de Meulebekestraat. Met een aantal nieuwigheden wil de organisatie nog meer mensen een spetterende avond bezorgen.
The post Vierde editie van Soirée Congé wordt nog groter: “Lounge en dansterrein worden uitgebreid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minderjarige joyriders van 13, 15 en 16 jaar oud crashen op parking van Makro in Deurne, zwaargewonde jongen ondertussen buiten levensgevaar

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud hebben zondagmiddag een ongeval veroorzaakt op de parking van de voormalige Makro in Deurne aan de Krijgsbaan. Een van hen verkeerde zelfs een tijdje in levensgevaar, maar dat is nu geweken. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk was het drietal aan het joyriden op de parking.

Lees meer »