Financiering Belgische groeiers klautert uit het dal

01:00 Jonge Belgische groeibedrijven hebben in de eerste helft van 2024 bijna 420 miljoen euro opgehaald. Dat is ruim een kwart meer dan de 328 miljoen euro vorig jaar, het laagste niveau in zes jaar. 

Meer krantenkoppen in België

Jonge Nederlander in Hasseltse cel voor helpdeskfraude

De Hasseltse onderzoeksrechter heeft een 24-jarige man uit Nederland aangehouden en opgesloten in de gevangenis op verdenking van helpdeskfraude. Hij deed zich voor als bankmedewerker en belde bij slachtoffers aan om hun bankkaart en kaartlezer in handen te krijgen. Dat maakte de lokale politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH) bekend.

Lees meer »

Bedrijvencentrum regio Kortrijk viert met nieuwe naam: Takeoff

Na 40 jaar neemt het Bedrijvencentrum regio Kortrijk een nieuwe vlucht. Het bood in die 40 jaar onderdak aan 475 startende bedrijven, onder meer Lernout & Hauspie en Savaco. Het ondernemerscentrum viert zijn jubileum met een nieuwe naam: ‘Takeoff’.
The post Bedrijvencentrum regio Kortrijk viert met nieuwe naam: Takeoff appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bestelwagen gaat in vlammen op in Moerbrugge

Woensdagmiddag even over 15 uur gebeurde op de brug van Moerbrugge-Oostkamp in de Sint-Godelievestraat een kop-staartaanrijding. Daarbij waren in totaal vier voertuigen die richting Oostkamp reden betrokken. De laatste, een bestelwagen van een bekende verhuurfirma, begon hevig te roken en vatte vuur.
The post Bestelwagen gaat in vlammen op in Moerbrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wereldberoemd door ‘Big Brother’ en omstreden 22-jarige: dit zijn de vier opvallendste nieuwkomers in het parlement

Vandaag leggen 124 Vlaamse Parlementsleden de eed af. Voor 39 van hen is dat de allereerste keer. Wij spraken met de vier opvallendste nieuwkomers. De ene werd wereldberoemd in Vlaanderen dankzij ‘Big Brother’, de andere werkt al meer dan dertig jaar als arbeider in de haven van Antwerpen. En de jongste verkozene is misschien wel de meest omstreden nieuweling: “Ik

Lees meer »

Zomeraanwinst Nathan Huygevelde maakt zich op voor eerste seizoen bij KVK: “Het voelt echt als thuiskomen”

Voor Gilles Dewaele had KV Kortrijk al een andere speler aangetrokken: de twintigjarige middenvelder Nathan Huygevelde. Hij komt op huurbasis over van Union Saint-Gilloise, voor een seizoen met koopoptie. Naast Huygevelde zijn ook de transfers van verdediger Gilles Dewaele (28) en spits Nacho Ferri (19) al aangekondigd.
The post Zomeraanwinst Nathan Huygevelde maakt zich op voor eerste seizoen bij

Lees meer »