Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem

Bij een verkeersongeluk in de industriezone Vijverdam is woensdagnamiddag een man lichtgewond geraakt. De bestuurster van een personenwagen had te veel gedronken en botste in een bocht frontaal op een bestelwagen.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur in de scherpe bocht ter hoogte van TVH Equipment in de Mannebeekstraat. De 45-jarige bestuurster van een witte BMW kwam aangereden vanuit de richting van de rotonde met de Industrielaan maar verloor iets verderop de controle over het stuur en ging uit de bocht.

De BMW reed bijna volledig op het verkeerde baanvak en botste daar frontaal op een bestelwagen die uit de andere richting kwam. De 28-jarige bestuurder van de bestelwagen werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw achter het stuur van de BMW bleef ongedeerd maar legde een positieve alcoholtest af. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten getakeld worden.

Rijp voor schroothoop

De BMW is wellicht rijp voor de schroothoop en verloor ook heel wat olie. De brandweer was ruim een uur in de weer om het wegdek proper en veilig te maken. Tijdens deze werken was de Mannebeekstraat afgesloten van de rotonde met de Industrielaan tot aan het kruispunt met de Brabantstraat. Tijdens de avondspits veroorzaakte dat enige verkeershinder in de industriezone.

The post Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Jonge Nederlander in Hasseltse cel voor helpdeskfraude

De Hasseltse onderzoeksrechter heeft een 24-jarige man uit Nederland aangehouden en opgesloten in de gevangenis op verdenking van helpdeskfraude. Hij deed zich voor als bankmedewerker en belde bij slachtoffers aan om hun bankkaart en kaartlezer in handen te krijgen. Dat maakte de lokale politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH) bekend.

Lees meer »

Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie

Op vrijdag 19 juli staat het Ardooise Waterbekfestival op de kalender. Hoofdact is Regi Live. Ook Get Ready en Maksim prijken op de affiche. Ardooienaar Dennis Cartier zorgt voor een stomende afterparty. Verder staan er foodtrucks en kinderanimatie op het menu.
The post Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al vanaf hun 16de worden ze voorbereid op de online bagger: waarom vooral tennissers uitgescholden en bedreigd worden

Weinig sporten zijn gevoeliger aan digitale terreur dan de wereld van game, set en match. Op de topsportschool worden talentvolle tieners, vanaf 16 jaar, voorbereid op de haatberichten en dreigementen die ze zullen ontvangen eens ze het internationale circuit betreden. Het gif tegenhouden is moeilijk. Tennis Vlaanderen probeert de jongeren vooral weerbaar te maken.

Lees meer »