Claude Vindevogel uit Diksmuide staat met zelfgeschreven song ‘Mijn Huis’ op het MENT-podium in Diksmuide

Op de Grote Markt in Diksmuide verwelkomde MENT bekende, maar ook minder-bekende artiesten. Claude Vindevogel uit Diksmuide is al altijd bezig geweest met muziek, maar op nationaal vlak is hij niet zo populair. Toch kreeg hij van de zaakvoerders van MENT eveneens een uitnodiging om zijn zelfgeschreven song ‘Mijn Huis’ te zingen voor het publiek. Weldra zie je zijn verschijning op MENTpop en MENT55.

“Muziek zit in het bloed”, zegt de 53-jarige Claude Vindevogel. “Het mooie is dat je als liedjesschrijver groeit doorheen de jaren. Als je ook de liedjes zelf brengt, dan is het niet zo evident om boven de rest uit te stijgen. Ik schrijf al muziek vanaf mijn tien jaar en kon altijd heel goed melodietjes naspelen. Thuis waren we met vijf, maar geen enkele die één noot muziek zou spelen. Over ‘Mijn Huis’ kan ik het volgende zeggen: de tekst heb ik recht vanuit het hart geschreven op een druilerige herfstdag. Het weer is al altijd verbonden geweest met de stemming van de mensen. Iedereen wil natuurlijk dat de zon altijd schijnt. Het zorgt ervoor dat je vrolijk wordt. Bovenal gaat die song natuurlijk over de ware liefde. Als je verliefd bent, dan zie je de liefde in alles wat je doet en ook om je heen.”

“Ik hoop dat heel wat mensen zichzelf terugvinden in mijn tekst. Daarvoor doe ik het: herkenbare teksten schrijven over situaties in het dagelijkse leven. Op mijn leeftijd heb ik ook een rugzak mee en dat zal bij veel mensen niet anders zijn. Muziek is dus bijzonder belangrijk in mijn leven. Iedere muzikant verlangt ernaar om voor een publiek te staan. Bij mij is dit niet anders. We leggen de laatste hand aan een album met de titel ‘Laat Ons Elkaar Terug Beminnen’. Op die manier wil ik een vaste waarde worden in het muziek landschap. Eén stapje vooruit is alvast mijn aanwezigheid bij MENT, waardoor ik in de komende weken vaak te zien zal zijn op MENT TV”, besluit Claude. (PADI)

De single is vanaf heden digitaal te downloaden op alle grote streamingplatforms. Info en boekingen: 0492 11 12 11 – [email protected]

The post Claude Vindevogel uit Diksmuide staat met zelfgeschreven song ‘Mijn Huis’ op het MENT-podium in Diksmuide is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Na 2,5 jaar bij Standard is Gilles Dewaele (28) terug bij KV Kortrijk: “Ik vind alles aan deze club mooi. En dat meen ik oprecht”

Tijdens zijn eerste passage in het Guldensporenstadion, van augustus 2020 tot januari 2022, werd Gilles Dewaele op handen gedragen door de supporters omwille van zijn winnaarsmentaliteit en zijn fysieke impact op de rechterflank. “Ik voel mij thuis bij KVK”, zegt hij. “Nu wil ik een nog mooier tweede hoofdstuk aan mijn verhaal hier schrijven.”
The post Na 2,5 jaar

Lees meer »

Monsterboete voor Fluvius? “Hou mijn hart vast als ik verbruik van twee jaar ga moeten betalen”

De Vlaamse energieregulator VREG onderneemt op dit moment juridische stappen tegen Fluvius. Of dat een monsterboete of dwangsommen zijn, wordt eerstdaags beslist. De netbeheerder moest de IT-problemen die nu al bijna drie jaar aanslepen, oplossen. Deadline: afgelopen zondag 30 juni. Dat bracht HLN-consumentenexperte Safia Yachou aan het licht in april. Maar vandaag zijn er nog steeds duizenden Vlamingen die al

Lees meer »

De Platse in Sint-Andries is volledig vernieuwd

De Platse in Sint-Andries kreeg een volledige heraanleg. Er kwam een gescheiden rioleringsstelsel en er is ook gezorgd voor meer groen en een betere toegankelijkheid. Vanaf maandag 8 juli kunnen de inwoners en bezoekers van Sint-Andries genieten van het vernieuwde plein.
The post De Platse in Sint-Andries is volledig vernieuwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Horecazaak Kings, met Hans Blanckaert als boegbeeld, sluit de deuren

Uiterlijk op 21 juli sluit horecazaak Kings in de Slachthuisstraat, met Hans Blanckaert als bekendste medewerker en boegbeeld, de deuren. Blanckaert verwierf ook grote bekendheid als erg kritische stem tijdens de coronacrisis. “Door alle regeltjes en hoge kosten is het nauwelijks nog rendabel om in dit land een horecazaak te runnen”, zegt Blanckaert. “De regelgeving en de administratieve rompslomp zijn

Lees meer »

EXCLUSIEF. Dit is hoe ex-wielrenner Stijn V. en zijn kompanen hun slachtoffers verleidden: “Nu is het moment om te kopen!”

“Hoe kon ik daar toch intrappen?” Dat vragen talloze slachtoffers zich af nadat ze investeerden in frauduleuze bedrijfjes en bedenkelijke cryptomunten van ex-wielrenner Stijn V. en zijn kompanen. Van ‘Nanocoin’ tot ‘Crypto888’, het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt nu alle gevallen. Wij konden honderden berichten, gesprekken en presentaties inkijken en zagen hoe Stijn V. en co te werk gingen: van de

Lees meer »

Marktkramer die ‘peperduur’ fruit verkocht, bijt van zich af: “We verkopen geen gouden druiven. Die bedragen kloppen niet”

De marktkramer die door de bezoekers van de Kalseibraderij in De Klinge verweten wordt veel te duur fruit en koekjes te hebben verkocht, ontkent de aantijgingen. “We hebben topproducten, en die zijn niet goedkoop. Maar niemand was verplicht om bij ons te kopen”, klinkt het. Enkele klanten kregen naar eigen zeggen een rekening van meer dan 600 euro gepresenteerd voor

Lees meer »

BEKIJK: Kajakken in het groen op de Demer tussen Herkenrode en Kuringen

Vanaf vandaag kan je kajakken aan de abdij van Herkenrode in Hasselt. Tijdens een tochtje van anderhalf uur vaar je tussen de bomen en het riet tussen de abdij van Herkenrode en Kuringen. "We nemen even pauze tijdens het broedseizoen, maar het is wel de bedoeling dat dit een blijvertje is", zegt Paul Lambrechts, directeur van de abdijsite.

Lees meer »

Hoe het Verenigd Koninkrijk in duizelingwekkend tempo in economische miserie is geraakt

In het Verenigd Koninkrijk staan schoolgebouwen letterlijk op instorten, staan in sommige gemeenten meer voedselbanken dan fabrieken en zijn 5-jarigen kleiner dan in 2010 vanwege ondervoeding, ziet de Brits-Nederlandse columnist van ‘Financial Times’ Simon Kuper. De economische malaise is volgens hem voor de Britten hét hete hangijzer bij de parlementsverkiezingen vandaag. Hier schetst hij een bijzonder schrijnend beeld van de

Lees meer »