Serge Gobin uit Oostende brengt als G’BINO! de Franstalige song ‘Tu Veux Ou Tu Veux Pas?’ uit

Na zijn passage bij Beone Radio stond Serge Gobin (67) uit Oostende op maandagavond voor de eerste keer in première tijdens de tv-opnames van ‘Daar Zit Muziek In’ van MENTpop & MENT55 op de Grote Markt in Diksmuide.

Een nieuwe single, 35 jaar na ‘Arabeat’!!! Het moet niet gekker worden. Inderdaad G’BINO! is BINGO! uit 1989 anno 2024. Even rammelen met de letters… en klaar. Wie kent deze oer-ambiancegroep van Serge Gobin nu niet uit de 90’s met party hits als ‘Arabeat’, ‘Hey, hey doe je mee?’ (Kaboutertjes), ‘Doe de Amedee’, ‘Nana na ‘nina’, ‘Lalala van Strauss en zo’, ‘Dracula’,… Geef toe, we hebben er allemaal al staan op dansen. Met ‘Tu veux ou tu veux pas?’ kozen ze voor een leuke zomer versie van een vergeten hit uit de jaren ’60-’70 van jazzmuzikant – acteur Marcel Zanini. Een plaat die Serge zelf grijs draaide als één van de eerste DJ’s in discotheken aan de kust. Ook Brigitte Bardot deed het G’BINO! voor. ‘Tu veux ou tu veux pas?’ is een leuke zomer productie van Larissa Ceulemans & John Verbeek (Little Black Unicorn Studio). Het team achter Def Dames Dope, AMBER, Esta Vida, Party Crasher, LENA NIRO, …

Je wilt het of je wilt het niet… G’BINO! brengt na Diksmuide zijn ‘Tu veux ou tu veux pas?’ summer vibes met de zwoele Sofia naar het strand. Bij strandbars van Knokke, Oostende, … over Monaco tot Saint-Tropez zijn ze nu al helemaal weg van deze zomersingle. Na een paar keer horen krijg je het echt niet meer uit je hoofd. (PADI)

G’BINO! – ‘Tu veux ou tu veux pas?’ beschikbaar vanaf nu op alle muziek platformen.

The post Serge Gobin uit Oostende brengt als G’BINO! de Franstalige song ‘Tu Veux Ou Tu Veux Pas?’ uit is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Zorg er gewoon voor dat ik kan slapen. Maakt niet uit wat er gebeurt”: de laatste dagen van Michael Jackson

Het is intussen vijftien jaar geleden dat popster Michael Jackson op 50-jarige leeftijd overleed. Hoe tragisch ook, z’n dood kwam niet geheel onverwacht voor wie hem die laatste maanden van dichtbij meemaakte. Wie uitte z’n bezorgdheden over z’n geestestoestand? Wat gebeurde er tijdens z’n laatste momenten? Een overzicht van z’n finale weken. “Hij is als een verloren jongetje.”

Lees meer »

Ouders komen in tranen aan op laatste schooldag na drama met verdronken jongen (7): “Iedereen is in shock”

Wat een feestelijke afsluiter moest worden van het schooljaar, werd bij basisschool Mikado in Borgerhout een dag van rouw. Bij een uitstap naar recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten verdronk donderdag een 7-jarige leerling. “Iedereen is in shock”, reageert gedelegeerd bestuurder Geert Van Kerckhoven. “Onze zorg gaat in de eerste plaats uit naar de ouders, de leerlingen en ook het schoolteam.”

Lees meer »

Nu EK doorgaat zonder Duivels: dit zijn kwartfinales, met Nederland tegen Turkije en twee topaffiches

Het EK voetbal gaat door zonder de Rode Duivels. Niet België, maar Frankrijk stoot door naar de kwartfinales. Zij ontmoeten Portugal, dat strafschoppen nodig had om Slovenië uit te schakelen. Verder is het uitkijken naar Spanje-Duitsland. In de andere tabelhelft stoten na Zwitserland en Engeland nu ook Nederland en het verrassende Turkije door. Ontdek de (mogelijke) confrontaties!

Lees meer »