Q8 tankstation in Sint-Baafs-Vijve steekt helemaal in het nieuw: “Binnenin is niets meer hetzelfde”

Wie de Leiebrug tussen Sint-Eloois-Vijve en Sint-Baafs-Vijve overrijdt, landt als het ware in de Q8-shop van Lindsay Nicque en Jurgen Anno. De zaak werd onlangs grondig verbouwd en heringericht en biedt naast een Delhaize ook onderdak aan een Panos en een koffiehoek van Starbucks.

De bekende Q8-shop langs de Rijksweg steekt helemaal in het nieuw. Zaakvoerders zijn Jurgen Anno en Lindsay Nicque die in Gentbrugge al ervaring hebben met een gelijkaardige zaak. “Via Q8 kregen we te horen dat de zaak in Sint-Baafs-Vijve over te nemen was”, vertellen Jurgen en Lindsay.

Verse producten

“Het aanbod kwam op het juiste moment, we besloten ervoor te gaan.” Bovendien is Lindsay afkomstig van Desselgem waardoor ze vertrouwd is met de regio. Meteen gaven ze de ‘Q8’ een complete make-over. “Het buitenvolume is niet gewijzigd, maar binnenin is niets meer hetzelfde. We verplaatsten muren en creëerden ruimte. Naast het vertrouwde aanbod van de Shop&Go van Delhaize met onder meer verse producten en dagschotels, beschikken we verder nog over een Panosverkoopspunt. Dagelijks is er meerdere keren vers brood voorhanden. Daarnaast verkopen we rookwaren en kranten en hebben we ook nog een Starbuckskoffiehoek. We kunnen de passanten dus optimaal op hun wenken bedienen.”

De Q8 lokt niet alleen toevallige passanten maar krijgt ook klanten uit de ruime omgeving over de vloer. “We beschikken verder over een grote parking wat een enorm pluspunt is. Daardoor kunnen ook truckchauffeurs hier zonder moeite halt houden.”

Uiteraard kan er ook nog getankt worden. “Alle brandstoffen waaronder ook LPG”, zeggen de zaakvoerders. Een oplaadpunt voor elektrische voertuigen is er nog niet, maar zal wel in de nabije toekomst gerealiseerd worden.

Carwash

“Wat er sneller zit aan te komen is de carwash. Die zal in november weer open gaan. Op die manier zorgen we echt voor een totaalaanbod hier in de streek.” Nieuwe plannen om nog andere tankstations te openen of over te nemen heeft het koppel nog niet. “We willen stap per stap werken, onze aandacht gaat nu volledig naar onze Q8 in Gentbrugge en deze hier in Sint-Baafs-Vijve. We merken trouwens dat meer en meer mensen de weg hierheen vinden. We zijn een echte aantrekkingspool aan het worden.”

The post Q8 tankstation in Sint-Baafs-Vijve steekt helemaal in het nieuw: “Binnenin is niets meer hetzelfde” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Monaco belandt op ‘grijze lijst’ van witwasparadijzen

Monaco is op een internationale ‘grijze lijst’ beland van landen die niet genoeg doen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Die status kan buitenlandse investeerders huiverig maken om daar zaken te doen, wat grote consequenties kan hebben voor onder meer de bankensector van de dwergstaat aan de Franse Rivièra.

Lees meer »

Kortrijkse rugbyclub organiseert vrijdagavond Rugby in ‘T Park

“We zetten dit nu al voor de vierde keer op poten”, opent Bjorn Torsy, STC en jeugdcoördinator van Rubyclub Curtrycke. “De reden ligt voor de hand. We willen een zomeraanbod creëren voor onze leden op een niet competitieve manier. Onze thuishaven ligt in Rollegem en we stellen vast dat dit voor de Kortrijkzaan precies het einde van de wereld is.

Lees meer »

Nieuwe recreatieve hotspot aan Oudenburgs bufferbekken

Het bufferbekken langs de Oude Kerkstraat in Ettelgem wordt een recreatieve hotspot voor fietsers en wandelaars. “Dankzij de ondersteuning van Westtoer kunnen we de site nieuw leven inblazen”, zegt burgemeester Romina Vanhooren.
The post Nieuwe recreatieve hotspot aan Oudenburgs bufferbekken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ludwig Vanlerberghe haakt eerste wagon aan zijn Spoor8770-locomotief: CD&V doet mee mét vier kandidaten

Spoor8770 versterkt zich met CD&V Ingelmunster, die niet meer afzonderlijk opkomen maar zich goed voelen binnen de nieuwe partij. Bart Buyse, Filip Blanckaert, Jan Defreyne en Koen Depreiter haken zich als eerste wagon vast aan de Spoor8770-locomotief. Samen staan ze op dezelfde lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Ludwig Vanlerberghe haakt eerste wagon aan zijn Spoor8770-locomotief: CD&V doet mee

Lees meer »

“We leerden elkaar kennen tussen frieten en frikandellen”: ze werden er verliefd als jobstudent, nu mogen Remco en Jacobine Bonny’s Friethuis overnemen

Romantiek in de frituur: het bestaat! Op hun vijftiende begonnen Remco Depuydt en Jacobine Desmet als jobstudent in Bonny’s Friethuis in Ieper. Ze werden er verliefd, verhuisden naar een nabije woning en mogen nu de frituur overnemen. “Ik heb het aan hen beloofd”, aldus oprichter Emmanuel De Bruyne, die andere oorden opzoekt.
The post “We leerden elkaar kennen tussen

Lees meer »