Openlucht kunstmarkt op het Sint-Hubrechtsplein in Sint-Eloois-Winkel

De Kunstkring Groot-Ledegem organiseert op zondag 7 juli opnieuw haar openlucht kunstmarkt. Die vindt plaats vanaf 10 uur op het Sint-Hubrechtsplein in Sint-Eloois-Winkel.

“Het is al de derde keer dat we onze kunstmarkt hier organiseren, vroeger vond ons evenement plaats in Rollegem-Kapelle”, aldus Sabine Despiere van de Kunstkring. Vijfenveertig deelnemers tonen er tussen 10 en 18 uur hun zelfgemaakte kunst en creaties.

De Zevende Namiddag zorgt voor de muzikale ondersteuning met een optreden om 11.30 uur van The Odd Cases. In de namiddag komt de groep Sharing The Blues een verzameling van eigen blues, soul en country songs spelen. “Daarnaast hebben we ook aan de hongerigen en de dorstigen gedacht”, aldus Sabine. (BF)

The post Openlucht kunstmarkt op het Sint-Hubrechtsplein in Sint-Eloois-Winkel is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

35ste editie van Grensrock succesvol van start

En ze zijn vertrokken! Onder een stralende zon wist het Park Ter Walle in Menen zich te vullen, voor de eerste avond van Grensrock. De combinatie van het weer en een ijzersterke affiche, wist zowel vriend als vijand te overtuigen. Het volledige terrein stond in geen tijd bomvol.
The post 35ste editie van Grensrock succesvol van start appeared first

Lees meer »

? De Portiersmoord. Vincent (31) sterft door vijf messteken in het hart: “Wie een foto kon nemen van het lijk, zou getrakteerd worden op een vat bier”

Een oorlog tussen portiers wordt Vincent Van den Berghe fataal. Hij sterft na vijf messteken in het hart. Het is het begin van een lijdensweg voor zijn ouders Eddy en Ria. Want plots duikt een foto op van hun dode zoon in de armen van een vrouw, waarop ook nog eens doodsbedreigingen en pesterijen volgen. De vierde aflevering van de

Lees meer »

CD&V Poperinge stelt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “We hopen uiteraard weer de grootste partij te worden”

Zondag stelde CD&V Poperinge haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Burgemeester Christof Dejaegher (50) trekt zoals verwacht de CD&V-lijst in de Hoppestad. Schepen Ben Desmyter (41, Krombeke) wordt lijstduwer.
The post CD&V Poperinge stelt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “We hopen uiteraard weer de grootste partij te worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Primeur voor onze kust: hotel La Réserve in Knokke krijgt vijf sterren superior van Toerisme Vlaanderen

Het bekende hotel La Réserve in Knokke, eigendom van Marc Coucke en Bart Versluys, krijgt een jaar na de opening een ‘vijf sterren superior’-erkenning van Toerisme Vlaanderen. Het is meteen het eerste hotel aan de Belgische kust met deze erkenning.
The post Primeur voor onze kust: hotel La Réserve in Knokke krijgt vijf sterren superior van Toerisme Vlaanderen appeared

Lees meer »

Na einde van onderzoek plakt advocaat namen op robotfoto’s Bende van Nijvel: “Gelijkenissen zijn treffend”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor

Eerder werd bekend gemaakt dat de youngsters Kobe Grymonprez, Matt Rotsaert, Flint Waleson, Tiemen Van Brussel en Jules Isebaert Kortrijk Spurs trouw blijven. Nu stellen de Spurs nog eens vier nieuwe jonge talenten voor die de club komen versterken.
The post Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Inwoners meten schade op na overstromingen in provincie Luxemburg, ook huis van Alexandro helemaal onder de modder: “Alles is kapot”

Delen van de provincie Luxemburg hebben te kampen met wateroverlast na het zware onweer van afgelopen nacht. In sommige straten stond het water zelfs meer dan een meter hoog. Onder meer Aubange en Athus werden zwaar getroffen. De hulpdiensten kregen meer dan 600 oproepen binnen. Ook het huis van Alexandro zit helemaal onder de modder. “Er is veel schade, alles

Lees meer »