LIVE ROEMENIË-NEDERLAND. Oranje neemt de wedstrijd in handen en gaat op zoek naar de 0-2

De Nederlanders plaatsten zich in een lastige poule met Frankrijk en Oostenrijk als derde voor de achtste finales op dit EK voetbal. Toch zal het verlies tegen de Oostenrijkers op de laatste speeldag voor een flinke deuk in het vertrouwen gezorgd hebben. Roemenië verraste dan weer vriend en vijand door als groepswinnaar uit de poule van de Rode Duivels te komen. Wat brengt de eerste helft? 

Meer krantenkoppen in België

“Noord-Korea vuurde ballistische raket af”

Noord-Korea heeft maandag (plaatselijke tijd) een ballistische raket richting het oosten afgevuurd. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap zondag, op basis van het Zuid-Koreaanse leger. Meer informatie is nog niet bekend.

Lees meer »

? “Het mooiste vandaag zou zijn als Evenepoel het afmaakt in Bologna”

Na lang aftellen is de Tour gisteren begonnen met een loodzware etappe richting Rimini. Ook vandaag krijgt het peloton op Italiaanse bodem een bijzonder pittige rit voorgeschoteld, met twee keer de beklimming van de San Luca. Krijgen we een eerste keer vuurwerk tussen de klassementsmannen? Wielerpodcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ blikt vooruit.

Lees meer »

Architect en school geven info over plannen van ‘t Saam

Tijdens een infomoment op woensdag 26 juni, heeft ’t Saam haar ambitieuze plannen voor een nieuwe schoolcampus gepresenteerd. Een 80-tal geïnteresseerden waren aanwezig op het infomoment. Deze nieuwe campus zal de krachten van de huidige locaties bundelen om een innovatieve en toekomstgerichte leeromgeving te creëren.
The post Architect en school geven info over plannen van ‘t Saam appeared first

Lees meer »

Limburger Yannick Bouts leidt La Réserve naar label vijf sterren superior

Een jaar na de opening krijgt hotel La Réserve Resort in Knokke het label vijf sterren superior. Dat gebeurde onder leiding van de Limburgse general manager Yannick Bouts, die eerder met het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden vijf sterren behaalde. “Zonder het enthousiasme van de eigenaars – topondernemers Bart Versluys en Marc Coucke – was dit niet mogelijk geweest”, zegt

Lees meer »

Nederlandse huizenprijzen op hoogste niveau ooit

De huizenprijzen op de krappe woningmarkt in Nederland zijn nog nooit zo hoog geweest als afgelopen kwartaal. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De gemiddelde verkoopprijs van bestaande huizen was in het tweede kwartaal 468.000 euro, 7,2 procent meer vergeleken met het eerste kwartaal van 2024. Dit is een “uitzonderlijke” toename, vindt de makelaarsvereniging, omdat dit sinds het

Lees meer »