LIVE RODE DUIVELS. Belgen keren terug uit Duitsland: Doku en Onana gespot op luchthaven van Zaventem

Einde verhaal voor de Rode Duivels op dit EK. Een zure nederlaag tegen Frankrijk als eindstation. En dus blazen ze vandaag de aftocht uit Duitsland. Tijd voor vakantie, tijd voor bezinning. Enkele Duivels werden deze voormiddag alvast gespot op de luchthaven van Zaventem. 

Meer krantenkoppen in België

Zomerbar Zomerstek (Gits) heeft er nu ook een pop-up gastrobar bij (inclusief topkok Benoit)

De zomerbar die onder de noemer Zomerstek straks al aan de vijfde editie toe is, krijgt er een pop-up gastrobar bij. Daarvoor wist Geert Defevere niemand minder dan Benoit Vercaemst (De Overburen) te strikken. “En we zitten nog boordevol plannen.”
The post Zomerbar Zomerstek (Gits) heeft er nu ook een pop-up gastrobar bij (inclusief topkok Benoit) appeared first on

Lees meer »

Peuter verdrinkt in zwembad in de tuin: broertje van vier sloeg alarm, maar tevergeefs

Twee dagen nog vocht het peutertje voor zijn leven, maar uiteindelijk kon geen hulp meer baten. Een jongetje van net geen twee jaar is gestorven nadat het thuis in het zwembad is beland in Zandvoorde (Oostende). Dat gebeurde zaterdagmiddag. Buren reanimeerden hem nog, maar hij stierf uiteindelijk maandagmorgen in het ziekenhuis. Alles wijst op een tragisch ongeval. “Maar de precieze

Lees meer »

Familienaam wijzigen in Elsene gratis vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli is het in Elsene mogelijk om je familienaam gratis te veranderen aan een gemeenteloket. Dat kondigt burgemeester Christos Doulkeridis aan op de sociale media. Voorwaarden zijn wel dat je kan kiezen tussen ofwel één van de achternamen van je ouders, ofwel dat je die allebei draagt.

Lees meer »

87 doden en tientallen gewonden door gedrum bij religieus festival in India

Bij een religieuze bijeenkomst in de noordelijke Indiase deelstaat Uttar Pradesh zijn volgens de hulpdiensten zeker 87 mensen in het gedrum om het leven gekomen. Gevreesd wordt dat het dodental nog verder oploopt, want “er komen nog steeds lichamen binnen”, zegt de gezondheidsdienst tegen AFP. De politie sprak tegen Reuters van zo’n zestig doden.

Lees meer »

Brugse twintiger crasht tijdens joyride met wagen van vrouw die hem onderdak gaf: twaalf maanden voorwaardelijke celstraf

Een 21-jarige Bruggeling heeft van de rechter twaalf maanden voorwaardelijke celstraf gekregen voor een resem diefstallen. Zelfs de vrouw die hem onderdak verschafte, ontzag J.D. niet.
The post Brugse twintiger crasht tijdens joyride met wagen van vrouw die hem onderdak gaf: twaalf maanden voorwaardelijke celstraf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Banksy laat migrantenbootje crowdsurfen op Glastonbury

De anonieme kunstenaar Banksy heeft een opblaasbaar bootje met poppen van migranten laten crowdsurfen op het Britse festival Glastonbury. Dat gebeurde gisteren tijdens het optreden van de band IDLES, waardoor fans in eerste instantie dachten dat het om een stunt van de band zelf ging. Het is niet de eerste keer dat een werk van Banksy op het festival opduikt.

Lees meer »

Extra geldautomaat voor Saswijk aan het Plovieplein in Bredene

Bredene Vorig jaar sloegen de grootbanken de handen in elkaar en centraliseerden hun geldautomaten op een locatie in de Kapelstraat. Omdat er in de wijk Sas geen cashautomaat meer was, zette gemeenteraadslid Lars Cattrijsse (Vooruit) prompt een petitie op touw en startte het gemeentebestuur onderhandelingen met de overkoepelende organisatie Batopin. “Met resultaat, want straks komt er een nieuwe automaat aan

Lees meer »