Justitie waarschuwt De Wever: ‘Nu besparen legt ons lam’

01:00 Terwijl de toekomstige federale regering de komende jaren miljarden moet besparen, hoopt Justitie de dans te ontspringen. Om te blijven functioneren en door te zetten met hervormingen vraagt het depar… 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Laura Tesoro, Gustaph en Regi openen Q-Beach House en geven de aftrap voor tropische zomer

De Q-cocktails staan koud, het strand van Oostende wordt overspoeld door livemuziek en de Q-dj’s presenteren voortaan met de tenen in het zand en een zeebries door het haar. Het Q-Beach House heeft de deuren officieel geopend. Q-dj’s Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke gaven tijdens een feestelijke radioshow de aftrap voor een zomer die barst van de muzikale

Lees meer »

Cafégangers gaan viraal wanneer ze vrouw aanmoedigen die maar niet kan parkeren

Een hilarisch filmpje uit het Britse Warwickshire gaat viraal op sociale media. Op de beelden is te zien hoe een bestuurster moeite heeft om achteruit te parkeren, maar ongelofelijk wordt aangemoedigd door cafégangers. De mannen zaten te wachten op de EK match van Engeland, maar vonden dit de ideale gelegenheid om even op te warmen. Uiteindelijk slaagde de vrouw erin

Lees meer »

Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag”

De Proeverie, daar worden voortaan de wijnen van het wijndomein Cense de l’Alouette in de Naaikorfstaat in Nieuwkerke geschonken en geproefd. In het najaar opent wijnboer Jan Staelens op zijn domein het belevingsmuseum Mine E Win.
The post Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We zijn fier dat we zo’n kwaliteitspils kunnen geven aan de klanten”: Cristal-tankbier populairder dan ooit in horeca

Markt 28-uitbater Alexander Leroy schenkt sinds midden december het tankbier van Cristal. En hij is niet de enige. In een jaar tijd kende Cristal een stijging van maar liefst 67 procent in de Belgische horeca.
The post “We zijn fier dat we zo’n kwaliteitspils kunnen geven aan de klanten”: Cristal-tankbier populairder dan ooit in horeca appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vondels vzw opent nieuw huis in Ieperse Witte Huizenwijk

In de Siegenlaan 3 in Ieper opende de vzw Vondels een nieuw huis voor meerderjarige mensen met een beperking of een vermoeden van beperking op vlak van wonen, werken en vrije tijd. Het gebouw valt op door zijn kleinschaligheid en het maakt deel uit van de Witte Huizenwijk. Vooral dat laatste is een belangrijke troef voor de bewoners.
The

Lees meer »

Uilenspiegelmuseum in Damme heropent na grondige opfrisbeurt: “We blijven de traditie en de legende van Tijl Uilenspiegel in ere houden”

Zaterdagnamiddag werd het grondig vernieuwde Uilenspiegelmuseum in Damme feestelijk geopend. Dit museum, dat 25 jaar quasi onaangeroerd bleef, biedt nu een nieuw perspectief op het verhaal van de historische schelm en rebel Tijl Uilenspiegel, die door schrijver Charles Decoster in Damme werd gesitueerd.
The post Uilenspiegelmuseum in Damme heropent na grondige opfrisbeurt: “We blijven de traditie en de legende

Lees meer »