IN BEELD – Opnames MENTpop en MENT55 op de Grote Markt van Diksmuide: “Voetbal is belangrijk, maar muziek blijft het publiek aanspreken”

Net op het moment dat de Rode Duivels speelden tegen Frankrijk begonnen de opnames van MENTpop en MENT55 op de Grote Markt van Diksmuide. “Voetbal is belangrijk, maar muziek blijft het publiek aanspreken”, zei een artiest backstage tegen ons. En inderdaad, sommigen volgden op hun gsm de voetbalwedstrijd, maar toch was er veel volk tijdens deze opnames. Het begon langzaam, maar uiteindelijk stond er op bepaalde momenten zelfs heel veel volk op de Grote Markt in Diksmuide waar Marc Hallez en Magali Sibille van MENT naar jaarlijkse traditie terug present waren.

Op de lijst stonden er 35 artiesten, die vanuit overal in Vlaanderen waren afgezakt naar deze opname. Herbert mocht beginnen met de song ‘Wereldreis’, waarna in sneltempo de andere artiesten elkaar opvolgden, zoals Lissa Lewis, Hugo Sigal, David Vandyck, Salim Seghers, Jo Vally, Christoff, Sergio, Chris Morton & Noa Neal, Helmut Lotti, Bart Herman, Celien Hermans, Garry Hagger, Claude Vindevogel, Frank Galan, Garry Hagger, Dominique, Shiam, Laura Omloop, Mathieu & Guillaume & Sophy, White Bird, Sarah, Dimi, Mariya Rak, Jérémie Vrielynck, Frank Valentino, Luc Steeno, SC Yones & Dan & Mago, Liliane Saint-Pierre, Steven Lambert, Luka, G’Bingo, Llani… Geniet van onze fotomap aan het podium, backstage en ook bij de fans. (PADI – foto’s Jens S. & FODI)

Waar zie je die opnames terug? Vanaf woensdag 10 juli tijdens de uitzendingen van het programma ‘Daar zit muziek in’ op MENT55: woensdag om 21 uur, zaterdag om 20 uur, zondag om 16 uur – De uitzendingen van het programma ‘Daar zit muziek in’ op MENTpop: zaterdag om 11 uur, zondag om 22 uur. Luisteren kan ook via Radioplayer.

The post IN BEELD – Opnames MENTpop en MENT55 op de Grote Markt van Diksmuide: “Voetbal is belangrijk, maar muziek blijft het publiek aanspreken” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tom Van Grieken haalt zwaar uit naar de ‘Nieuwe Vooruit Alliantie’: “Onze 1.000.000 kiezers bij het grof huisvuil gezet”

Vlaams Belang was de grootste winnaar van de verkiezingen van 9 juni, maar wordt volgens de partij zelf door de N-VA brutaal aan de kant geschoven bij de Vlaamse formatie. Partijvoorzitter Tom Van Grieken haalde daarom zaterdag op het programmacongres voor de lokale verkiezingen in de Nekkerhal in Mechelen zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie met de steun van

Lees meer »

Nieuwpoort opent zomer met nieuw openlucht cultuurfestival Langs de Promenade

Tijdens het weekend van 5, 6 en 7 juli pakt Nieuwpoort uit met het gloednieuw cultuurfestival Langs de Promenade. De driedaagse seizoensopener staat garant voor een plejade aan acrobatie, dans, straattheater, kinderanimatie, circus en muziek. Het evenement vindt plaats langs de Havengeulpromenade, die in 2024 exact twintig jaar bestaat.
The post Nieuwpoort opent zomer met nieuw openlucht cultuurfestival Langs

Lees meer »

Tentoonstelling in Langemark katapulteert je terug naar Bakelandtstoet

Juni is in de aanloop van de Musical Bakelandt bezaaid met activiteiten en evenementen rond de legendarische struikrover. Van de Facebookactie ‘Waar is Ludovic?’ tot een expo over de tien Bakelandtstoeten. “Het is verrassend om jezelf terug te zien op foto’s van dertig à veertig jaar geleden”, zeggen samenstellers Luc Descamps en José Rondelez van het Bakelandtcomité.
The post

Lees meer »

Goed geoliede Oostendse toerismemachine klaar voor drukke zomer

Met de start van de zomervakantie vervelt Oostende weer tot één groot openluchtevenement. Dat vergt heel wat afspraken en organisatie, maar Toerisme Oostende en de stadsdiensten staan klaar om twee maanden lang vele duizenden bezoekers te ontvangen, hopelijk onder een stralende zon.
The post Goed geoliede Oostendse toerismemachine klaar voor drukke zomer appeared first on KW.be.

Lees meer »