“Iedere dag heb ik vier machines was”: Charlot (33) start massagesalon in Ingelmunster

‘Relax by Charlot’ heet het massagesalon van Charlot Tyvaert in de Dokter Lauwersstraat 26 in Ingelmunster. Niet enkel vrouwen, maar ook mannen zijn welkom. “Mijn oudste klant is 80 jaar”, zegt Charlot.

Charlot (33) is getrouwd met Jurgen Catry. Zij is de plusmama van Elias (19) en Lotte (15). Tijdens corona hadden we met Charlot een babbel in haar woning, want toen was ze gestart met de verkoop van kledij. Maar door de pandemie bleef de zaak veel gesloten.

Opleiding gevolgd

“Al sinds mijn 18 jaar sukkel ik met chronische pijnen. Ik koos voor deze job omdat ik mij zelf vaak liet masseren en er veel baat bij had. Ik was er ook door getriggerd en wilde er meer over te weten komen. Zo ben ik dan meerdere opleidingen gaan volgen en heb ik er mijn hoofdberoep van gemaakt. Momenteel mag je masseren zonder diploma. Dat vind ik jammer, want je moet toch weten wat je doet. Mensen met kanker en zwangere vrouwen mogen ook worden gemasseerd, maar dit zijn geen gewone massages. Daar moet je veel kennis voor opdoen. Zeker bij mijn specialiteit, de cuppingmassage, heb je voldoende kennis nodig.”

Oudste klant 80 jaar

Volgens Charlot maken er veel mensen gebruik van een massage. “We leven in een heel drukke wereld en mensen zijn overladen met stress om verschillende redenen. Net daarom zoeken mensen ontspanning in mijn massages. Meer mensen hebben ook last van chronische pijn en kiezen dus ook voor een dergelijke massage.”

Charlot geeft kindermassage, maar ook massage aan ouderen. “Mijn oudste klant is 80 jaar. De meeste mensen komen één keer per maand langs, anderen om de twee weken. Ik heb klanten die 30 minuten komen, anderen voor 60 of 90 minuten. Klanten komen overdag langs, maar ook na 20 uur. De prijs start vanaf 20 euro voor kindermassage. Het duurste tarief is 100 euro. Dat omvat anderhalf uur volledige lichaamsmassage met scrubs, pakking en gelaatsverzorging”, besluit Charlot Tyvaert, die dankbaar is met de hulp van haar man. “Per dag heb ik vier machines was. En het wassen neemt hij voor zijn rekening.”

Info: 0485 98 99 07 – [email protected]

The post “Iedere dag heb ik vier machines was”: Charlot (33) start massagesalon in Ingelmunster is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Katelijn (63) neemt afscheid van Gemeenteschool Okido in Staden: “Ik ben nog niet aan het aftellen naar mijn pensioen”

Directrice Katelijn Callewaert (63) werd op de laatste schooldag door de leerlingen en de collega’s van Gemeenteschool Okido in de bloemen gezet. Eind augustus gaat ze immers met pensioen. “Eens met pensioen zal ik eindelijk tijd hebben voor een aantal klussen die waren blijven liggen”, lacht ze.
The post Katelijn (63) neemt afscheid van Gemeenteschool Okido in Staden: “Ik

Lees meer »

‘Misstiano Penaldo’: terwijl Ronaldo ook ná affluiten weer volschoot, krijgt BBC na flauwe grap bakken kritiek

Zelfs bij Cristiano Ronaldo, 39 en al alles meegemaakt op een voetbalveld, kunnen de emoties nog keihard toeslaan. In de verlengingen tegen Slovenië huilde de Portugese wereldster tranen met tuiten omdat hij op het EK voetbal net een erg belangrijke penalty had gemist. De hele selectie moest hem troosten. Ook in het flashinterview was het met de krop in de

Lees meer »

Voorpost: heel Vlaams, Heel-Nederlands en heel bereid tot actie

Een groep aanhangers van de extreemrechtse groepering Voorpost is zondagmiddag binnengedrongen in het nieuwe opvangcentrum Apollo in Zutendaal. De militanten klommen op het dak en staken er vuurpijlen af. Ze gebruikten een rookbom en rolden antimigratiespandoeken uit. Op Voorpost kan het Vlaams Belang al bijna 50 jaar rekenen. Om te plakken, om te betogen en om asielcentra te bestormen.

Lees meer »

Kontichse wegwijzer wijst kortste weg naar ‘Aarstelaar’: “We horen bij de anale driehoek, maar dit is duidelijk een fout”

Op de Prins Boudewijnlaan in Kontich staat sinds kort een wegwijzer naar ‘Aarstelaar’. “Hoewel we samen met Kontich en Reet bij ‘de anale driehoek’ horen, is dit duidelijk een ongelukkige fout van de aannemer van het Agentschap Wegen en Verkeer,” zegt Aartselaars N-VA-schepen Bart Lambrecht, bevoegd voor Mobiliteit, Openbare Werken, Sport, Communicatie en Dierenwelzijn. “Ze hebben ons verzekerd dat de

Lees meer »

Stortplaats van Silvamo in Kortemark krijgt dan toch nieuwe vergunning, na vernietiging van vorige vergunning

Stortplaats Silvamo in Kortemark krijgt dan toch een nieuwe vergunning. 2 jaar geleden had minister Zuhal Demir (N-VA) de vergunning met 25 jaar verlengd. In die vergunning stond dat de stortplaats vervuilde PFAS-gronden mag opslaan die bij werken worden opgegraven. Een actiecomité ging daartegen in beroep. Ook de raad van vergunningsbetwistingen vernietigde de vergunning. Nu heeft de minister toch een

Lees meer »

KIJK. Marie Verhulst heeft date met Jef bij ‘Sneeuwwitje’ en Julie Vermeire doet oproep aan Studio 100

Zondagnamiddag vond in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne de première plaats van de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje en dat lokte heel wat nieuwsgierige BV’s naar de rode loper. Reporter Jarne strikte er Marie Verhulst en Julie Vermeire voor een gesprek. Bekijk het

Lees meer »

Cisse Sandra verlengt contract bij Club Brugge en trekt op huurbasis naar Willem II

Club Brugge heeft donderdag de contractverlenging van Cisse Sandra bekendgemaakt. De twintigjarige middenvelder ondertekende een nieuwe overeenkomst bij blauw-zwart tot medio 2027. Club verhuurt hem komend seizoen aan de Nederlandse promovendus Willem II.
The post Cisse Sandra verlengt contract bij Club Brugge en trekt op huurbasis naar Willem II appeared first on KW.be.

Lees meer »