Hefbrug over de Schelde in Oudenaarde dicht door gaslek, enkel binnenvaart kan nog passeren

In Oudenaarde is de hefbrug over de Schelde gesloten voor het verkeer na een gaslek die ontstaan is bij grondboringen. Er is een veiligheidszone ingesteld. Er is voor omwonenden tijdelijk ook geen gastoevoer. Binnenvaartschepen kunnen er wel nog passeren. De herstellingswerken zullen tot morgenvroeg duren. 

Meer krantenkoppen in België

SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug

De Kortrijkse vzw SMUS, opgericht door Winok Hanssens (23), Tore Devos (27) en Arthur Van Mol (27), organiseert op 5 en 6 juli hun jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ aan de Dumolinlaan onder de R8-brug. Bestel je tickets via sudato.club.
The post SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug appeared first on KW.be.

Lees meer »

La Réserve is méér dan ooit terug: luxueus hotel krijgt als eerste aan Belgische kust label “vijf sterren superior”

Een klein jaar nadat La Réserve Resort de deuren opende, mag het hotel het label “vijf sterren superior” in ontvangst nemen. En dat is een primeur aan de Belgische kust. Marc Coucke en Bart Versluys werkten hard aan de comeback van een van de meest besproken hotels aller tijden. De zakenpartners haalden het onderste uit de kan – en hun

Lees meer »

Cercle Brugge leent Lawrence Agyekum van Salzburg

Cercle Brugge en het Oostenrijkse Red Bull Salzburg hebben een overeenkomst bereikt voor de tijdelijke overgang van Lawrence Agyekum. De 20-jarige middenvelder wordt er tot eind dit seizoen geleend, met een aankoopoptie.
The post Cercle Brugge leent Lawrence Agyekum van Salzburg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Foute wegwijzer naar Aartselaar in Kontich maakt ‘anale driehoek’ even officieel: ‘AARStelaar’

Op een kruispunt in Kontich is bij wegenwerken een nieuwe wegwijzer naar Aartselaar geplaatst met een schrijffout op. Er staat niet Aartselaar maar Aarstelaar. De gemeenten Aartselaar, Kontich en Reet worden al jaren grappend de anale driehoek genoemd. Bart Lambrecht (N-VA), schepen voor communicatie in Aartselaar, ziet de humor er wel van in, maar hij heeft aan het Agentschap Wegen

Lees meer »