Geen cassatieberoep tegen vrijspraak juwelier die overvaller doodschoot

De vrijspraak door het Gentse hof van beroep van de juwelier die in 2018 een overvaller doodschoot in de Gentse deelgemeente Oostakker, is definitief. Het openbaar ministerie tekent geen cassatieberoep aan tegen de vrijspraak wegens onweerstaanbare dwang, bevestigt het Gentse parket-generaal. De juwelier had in eerste aanleg nog tien maanden cel met uitstel gekregen.

 

Meer krantenkoppen in België

Stinkend rijk luxeleventje in LA, maar veel trauma uit het verleden: ‘Kaulitz & Kaulitz’ onhult hoe het gaat met Tokio Hotel

Ze zijn terug van – in principe – nooit weggeweest, maar hier in Vlaanderen zijn ze lange tijd van de radar verdwenen. Bill en Tom Kaulitz (34), bekend van de emo-rockband Tokio Hotel, pakken uit met een eigen docu op Netflix. In ‘Kaulitz & Kaultiz’ zijn ze heel wat eerlijker dan destijds in de tienerblaadjes: “Ja, Bill valt op mannen,

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vintage Heuvelland klaar voor Open Wijngaardfeesten: “Lokale wijnbouw ondersteunen”

Vintage Heuvelland vzw groepeert twintig gepassioneerde wijnbouwers uit de Westhoek. 17 daarvan hebben wijngaarden in Heuvelland. De vzw zet zich in om de lokale wijnbouw globaal te ondersteunen en organiseert zo het eerste weekend van juli de Open Wijngaardfeesten.
The post Vintage Heuvelland klaar voor Open Wijngaardfeesten: “Lokale wijnbouw ondersteunen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

WHORSES stelt zondag EP voor in boEgie woEgie in Menen

Op zondag 30 juni kan je om 18 uur genieten van een optreden van de Kortrijk-Gentse band WHORSES in het kunst- en cultuurhuis boEgie woEgie in Menen. Kortrijkzaan Harry Descamps laat al even in z’n kaarten kijken.
The post WHORSES stelt zondag EP voor in boEgie woEgie in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »