Drie dagen feest in café De Kletsekop in Koekelare: “We geven er een echte knal op”

In café De Kletsekop, gelegen in de Lekestraat in De Mokker, barst het feest los op 12, 13 en 14 juli. De uitbaters, Danny Debruyne en Nancy Arickx, hebben een uitgebreid en gevarieerd programma samengesteld dat voor ieder wat wils biedt.

Het feest begint met een smakelijke start op vrijdag 12 juli om 19 uur met een diner van beenham met groentjes en frietjes, alles voor de democratische prijs van 19 euro. Vooraf inschrijven is verplicht om verzekerd te zijn van een plaats. De avond gaat verder met een solo special optreden om 20 uur, gevolgd door een dj die vanaf 22 uur de sfeer naar ongekende hoogtes zal brengen. De toegang is gratis. Iedereen is welkom om mee te komen feesten.

Heerlijke maaltijden

Op zaterdag kan je vanaf 10 uur tot 18 uur deelnemen aan een keuzekaarting. Tussendoor kunnen de bezoekers genieten van heerlijke maaltijden op het zonnige terras, met keuze tussen penne bolognese of een smaakvolle carbonara. Voor de zoetekauwen zijn er verfrissende ijsjes beschikbaar. ‘s Avonds is het tijd om de stembanden te smeren, want dan begint de karaokeavond om 20 uur. Danny lacht: “Dan zal het feest echt wel losbarsten. Of je nu zangtalent hebt of niet, het maakt niet uit, alles draait om plezier maken en samen zingen. Zondag, de laatste dag van het feest, begint al erg vroeg om 6 uur met een rommelmarkt die doorgaat tot 18 uur. De deelnamekosten bedragen slechts 1 euro. De rommelmarkt strekt zich uit over de Ommegangstraat, Kleine Assestraat en Lekestraat. Inschrijven kan via telefoon op 0474 04 16 49 of via e-mail naar [email protected]. Ik zorg voor een zomerbar aan de straatkant voor het café en vanaf 8 uur zendt Radio Kompas drie uur lang live muziek uit.”

Aperitief in de hand

“Het hoogtepunt van de dag is het aperitiefconcert onder leiding van De Alfredo’s. Met een aperitief in de hand en een kruidige barbecueworst erbij, kan je genieten van heerlijke muziek en een fijne afsluiting van een fantastisch feestweekend”, vervolgt Nancy. “Met drie dagen vol eten, muziek, spelletjes en plezier belooft dit evenement in café De Kletsekop een waar knalfeest te worden dat je niet wilt missen”, besluit Danny vol enthousiasme.

The post Drie dagen feest in café De Kletsekop in Koekelare: “We geven er een echte knal op” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Koken uit een beerput en slapen in oude treinwagons: de strijd barst los in de eerste week van ‘Met vier in bed’

De bedden zijn opgemaakt, het aperitief staat koud en de ontbijttafels zijn gedekt. De B&B-uitbaters uit het nieuwe seizoen van ‘Met vier in bed’, vanaf maandag 1 juli bij VTM, gooien al hun charmes in de strijd om hun concullega’s te imponeren met een betoverende overnachting. Welke B&B-uitbaters verzamelen de meeste bedjes en mogen de ‘Met vier in bed’-trofee aan

Lees meer »

Ignace van hotel De Bonte Os opent nu ook vakantiewoning ‘Wouter’s Home’ in Roeselare: “Goedkoper alternatief”

Ignace Defever van De Bonte Os in Roeselare opent in augustus, op een steenworp van zijn hotel in de Sint-Hubrechtsstraat, vakantiehuis Wouter’s Home. “Hier verblijven is goedkoper dan in het hotel”, aldus Ignace die enkele opmerkelijke objecten onderbracht in de woning waar vier tot tien personen kunnen verblijven.
The post Ignace van hotel De Bonte Os opent nu ook

Lees meer »

EXCLUSIEF. 6 slachtoffers getuigen over fraude van Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen: “Ik ben alles kwijt”

“Op het einde van de rit was ik alles kwijt.” De cryptofraudezaak rond ex-wielrenner Stijn V. (45) uit Sint-Truiden, waar HLN gisteren als eerste over berichtte, neemt steeds grotere proporties aan. Al zes slachtoffers hebben zich bij onze redactie gemeld: hun getuigenissen geven een hallucinante inkijk in de werkwijze van de Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen. Zelfs

Lees meer »

“Ik wist niet dat er een kogel in zat”: voormalige ‘schrik van Koekelare’ schiet ei zo na echtgenote dood in Torhout

Tijdens een discussie met zijn echtgenote greep Pittemnaar Dieter V. (36) naar een vuurwapen en loste een schot. De kogel belandde in de deur en V. hield het op een ‘ongeluk’. Later zette de dertiger, destijds gekend als de ‘schrik van Koekelare’, ook nog zijn eigen ontvoering in scène. Het leverde hem zijn 50ste veroordeling op.
The post “Ik

Lees meer »

B&B Stee 23 uit Oostkamp is maandag te zien in ‘Met Vier in Bed’

Maandag 8 juli is B&B Stee 23 te zien in het VTM-programma Met Vier in Bed. In de groene en rustgevende omgeving van het Kampveld ligt B&B Stee 23 in de Papenvijversstraat 23, uitgebaat door Inge Jacobus (51) en Bruno Declerck (53). Zes jaar geleden is de B&B open gegaan na een grondige renovatie van de verschillende gebouwen. Ze hebben

Lees meer »

Groen kondigt einde samenwerking aan met Vooruit in Hasselt: “Want de socialisten werken achter onze rug aan voorakkoord met N-VA” 

Groen Hasselt wil in oktober met een eigen lijst deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Dat maakt de partij net zelf bekend. Daarmee komt er een einde aan ruim 24 jaar samenwerking tussen de groenen en de socialisten in Hasselt. Volgens Groen zelf heeft Vooruit eerder gemaakte afspraken rond een kartel voor de verkiezingen in oktober "eenzijdig opgezegd". “Maar we staan sterker

Lees meer »

Anzegemse vzw Karibu weet jury te bekoren: “Focus op huisvesting is cruciaal”

Vluchtelingennetwerk Vlaanderen bekroonde de Anzegemse vzw Karibu met een solidaire award. De jury koos unaniem voor Karibu als winnaar door de veelzijdige en impactvolle aanpak. “Wat Karibu bijzonder maakt, is hun focus op huisvesting, wat van cruciaal belang is voor zowel nieuwkomers als de mensen die met hen in contact komen.”
The post Anzegemse vzw Karibu weet jury te

Lees meer »

Armoedevereniging Wieder verhuist na achttien jaar naar de Oostmeers in Brugge

Na 18 jaar van warmte, verbinding en gezamenlijke strijd tegen armoede, verlaat vzw Wieder noodgedwongen haar vertrouwde locatie aan Rozendal 3 in Brugge. “Het nieuwe onderkomen, gelegen aan Oostmeers 105, markeert niet alleen een fysieke verhuizing, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk in onze missie om structurele armoede aan te pakken”, zegt coördinator Pascale Cockhuyt.
The post

Lees meer »