De Kringloopwinkel opent pop-up in Ring Kortrijk

Ring Kortrijk krijgt er een tijdelijke duurzame publiekstrekker bij. De Kringloopwinkel opende er op 1 juli een pop-up shop met als hoofdaanbod tweedehandskledij en accessoires. De tijdelijke winkel blijft open tot eind augustus.

Wie op zoek is naar een betaalbare en unieke outfit kan op de eerste verdieping van het winkelcentrum terecht in de pop-up van De Kringloopwinkel, naast Rituals, in het pand waar tot voor kort Ken Shoe Fashion te vinden was. Als klant steun je ineens ook sociale tewerkstelling. De Kringloopwinkel is een maatwerkbedrijf dat mensen tewerkstelt die anders geen of heel moeilijk een job vinden.

De pop-upwinkel is open van maandag tot vrijdag van 10 tot 19 uur en op zaterdag van 9.30 tot 19 uur.

The post De Kringloopwinkel opent pop-up in Ring Kortrijk is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Twee keer prijs voor Wijndomein Ravenstein tijdens Gault&Millau Wine Awards: “Dit zal ongetwijfeld mensen naar ons domein in Kruiseke brengen”

Vergeet de Bourgogne en de Champagnestreek. Wie topwijnen wil scoren, hoeft daarvoor geen uren meer in de wagen te zitten. Wijndomein Ravenstein wist tijdens de Gault&Millau Wine Awards niet minder dan twee titels te bemachtigen. “We zijn het enige Vlaamse wijndomein dat twee awards wist te winnen”, klinkt het trots.
The post Twee keer prijs voor Wijndomein Ravenstein tijdens

Lees meer »

Luc Appermont viert 1000ste ‘De zoete inval’: dit vindt hij van de verjongingskuur van Radio2

Een feestelijke aflevering opgenomen in zijn ‘hometown’ Bilzen, met verrassende gasten en Limburgse vlaai: zo viert Luc Appermont (75) vandaag de 1.000ste aflevering van ‘De zoete inval’. De presentator bedacht het Radio 2-programma 34 jaar geleden zelf uit pure onvrede, maar vreesde dat het geen lang leven was beschoren. Het spel overleefde de tand des tijds en zorgde voor een

Lees meer »

Publicatie ‘Het geheugen als gebouw’ versterkt gelijknamige expo in Zwerfruimte Poortersloge in Brugge

Voor de groepstentoonstelling ‘Het geheugen als gebouw’ brengt Cultuurcentrum Brugge zes kunstenaars met Brugse roots samen in Exporuimte Poortersloge, tijdens Triënnale Brugge 2024 voor de gelegenheid omgedoopt tot Zwerfruimte Poortersloge. Bij de tentoonstelling hoort ook een boek met dezelfde titel.
The post Publicatie ‘Het geheugen als gebouw’ versterkt gelijknamige expo in Zwerfruimte Poortersloge in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Advocaat startte eigen onderzoek naar de Bende van Nijvel: “Het gerecht laat de slachtoffers in de steek, maar wij zullen de daders vinden”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

Niet één, maar twee zebrapaden in de Oostrozebekestraat in Ingelmunster

In Ingelmunster diende Vooruit een aanvraag in om een zebrapad te verkrijgen ter hoogte van het Kruidvat in de Oostrozebekestraat. Schepen Trui Lambrecht zei dat er ook een zebrapad in dezelfde straat komt, ter hoogte van de centrumparking.
The post Niet één, maar twee zebrapaden in de Oostrozebekestraat in Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’

Het lokaal bestuur De Panne gaat samen met het woonzorgcentrum Sint-Bernardus, het Expertisecentrum Dementie en de Alzheimer Liga in zee om met het nieuwe project ‘Dementievriendelijk De Panne’ inwoners met dementie te ondersteunen.
The post De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’ appeared first on KW.be.

Lees meer »