Briljant voor Denise en Gilbert: “Luisteren naar elkaar is de sleutel”

Op donderdag 27 juni zijn Denise en Gilbert 65 jaar getrouwd. Burgemeester Jean-Marie Dedecker benadrukte in zijn speech: “Dit bijzondere jubileum mag niet onopgemerkt voorbijgaan.”

Gilbert (88) uit Koekelare en Denise (89) uit Keiem huwden op 27 juni 1959 in Keiem en verhuisden kort daarna naar Middelkerke. Denise zorgde voor het huishouden en hun twee kinderen: zoon Patrick en dochter Hilde, terwijl Gilbert als werktuigkundige werkte. Ze hebben nu ook twee kleinkinderen Jonathan en Ruben. In 2000 ging Gilbert met pensioen en sindsdien maakt hij miniatuurkermissen. Volgens Denise en Gilbert is luisteren naar elkaar de sleutel tot een lang en gelukkig huwelijk. De geboortes van hun kinderen blijven de mooiste momenten in hun leven.

The post Briljant voor Denise en Gilbert: “Luisteren naar elkaar is de sleutel” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester Kurt Windels uit Ingelmunster trakteert met taart ter gelegenheid van zijn 400ste huwelijk in 12 jaar legislatuur

Zaterdagvoormiddag 29 juni werden Jonas Byttebier en Leen Naeyaert in het huwelijk verbonden in het gemeentehuis van Ingelmunster. Voor dit jonge koppel volgde er nog iets extra, want burgemeester Kurt Windels had taart voorzien omdat hij op dat moment voor de 400ste keer in 12 jaar tijd een huwelijk voltrok.
The post Burgemeester Kurt Windels uit Ingelmunster trakteert met

Lees meer »

“Élke Belg heeft onze groenten al gegeten”: Agrokom uit Staden teelt jaarlijks véértien miljoen komkommers

De zomermaanden staan traditioneel synoniem met een wat meer nieuwsluwe periode, maar voor Nico Perneel uit Staden is het elke dag komkommertijd. Letterlijk, want met zijn bedrijf Agrokom teelt hij jaarlijks gemiddeld veertien miljoen komkommers. En dat doet hij op een zo duurzaam mogelijke manier. “Lekkere groenten op een ecologische manier op de markt brengen, dát is onze missie.” Om

Lees meer »