Baas politieschool moet opstappen na expliciete foto met badeendjes

Het hoofd van de Brusselse politieschool, hoofdcommissaris Jacques Gorteman (64), moet opstappen nadat hij een expliciete foto naar enkele van zijn personeelsleden zou hebben gestuurd. Dat meldt de krant La Capitale.

 

Meer krantenkoppen in België

Omgeving jeugdlokalen op domein Tempelhof op Sint-Pieters (Brugge) is heraangelegd

In 2022 werden op het domein Tempelhof nieuwe jeugdlokalen geopend. Ondertussen werd ook de volledige omgeving vernieuwd. “Het domein kreeg een nieuwe toegang, fietsenstalling, overdekte ruimte en een open grasveld voor de vier jeugdbewegingen die er gevestigd zijn”, zegt schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem.
The post Omgeving jeugdlokalen op domein Tempelhof op Sint-Pieters (Brugge) is heraangelegd appeared

Lees meer »

Na de verwijdering van 700 ton asbest op oude site Heilig Hartziekenhuis: woonproject ‘t Groen Hart schiet uit de startblokken

Nu 700 ton asbest bijna volledig uit het oude Heilig Hartziekenhuisgebouw verwijderd is, gaat het licht op groen voor de eigenlijke ontwikkeling van de nieuwe woonbuurt ’t Groen Hart in Roeselare. Voor projectontwikkelaars Coussée Bouw & Project en ION is dit dan ook het startschot voor de lancering van de eerste fase en tonen ze voor het eerst meer gedetailleerde

Lees meer »

Start-up The Nutty Farmer wint award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer: “Meer jobs en winst voor boeren in Burkina Faso”

De food start-up The Nutty Farmer uit Zwevegem heeft de award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer 2024 van gemeente Zwevegem in de wacht gesleept tijdens de Tranzformer awards.
The post Start-up The Nutty Farmer wint award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer: “Meer jobs en winst voor boeren in Burkina Faso” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Vier doden en tientallen gewonden bij aanval op Oekraïense stad Dnipro – “Oekraïne zal op NAVO-top slecht nieuws krijgen”

Er komt een speciale gezant van de NAVO in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Dat hebben de lidstaten besloten. De nieuwe NAVO-functionaris moet onder meer toezien op de training van Oekraïense militairen in NAVO-landen en zal zich bezighouden met de coördinatie van de politieke en praktische steun van de NAVO op de grond. Tegelijkertijd zal Oekraïne zal op de NAVO-top begin

Lees meer »

Hilde neemt na 42 jaar afscheid van ’t Mozaïek in Eernegem

Op 28 juni trekt Hilde Lesaffre uit Oudenburg voorgoed de deur van Gemeentelijke Basisschool ’t Mozaïek in Eernegem achter zich dicht. Na 42 jaar dienst kan ze gaan genieten van haar welverdiend pensioen, en van haar kinderen en kleinkinderen.
The post Hilde neemt na 42 jaar afscheid van ’t Mozaïek in Eernegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amerikaans Hooggerechtshof verklaart Trump (gedeeltelijk) “absoluut immuun” voor vervolging

Donald Trump is “absoluut onschendbaar” voor officiële handelingen die hij stelde als president, zegt het Supreme Court – al is hij dat niet voor privéhandelingen. Dit ophefmakende arrest is een enorme overwinning voor Trump, want daardoor is het haast onmogelijk dat het belangrijkste proces tegen hem – waarin hij twintig jaar cel riskeert – nog voor de verkiezingen van start

Lees meer »

Katy uit ‘B&B zoekt lief’ runt B&B met haar ex-man én zijn nieuwe partner: “Een menage à trois? Da’s een verkeerd beeld”

“Er zijn tranen gevloeid, er was verliefdheid én een portie drama.” Nee, saai wordt het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ niet, met dank aan de flamboyante Katy Parmentier (52). Zij ging na lang twijfelen op zoek naar een nieuwe liefde en kreeg daarvoor een bijzondere helper: Liba, de nieuwe partner van haar ex-man. “Sommige dingen waren echt niet voor

Lees meer »

Medusa Outdoor viert 20 jaar elektronische muziek in Avelgem: “Winnen jaarlijks aan bekendheid”

In Avelgem valt er dit jaar een bijzonder jubileum te vieren op 21 juli tijdens het jaarlijkse festival van Medusa Outdoor in de Kasteelhoeve in Outrijve. Het is namelijk 20 jaar geleden dat de eerste editie van het festival georganiseerd werd.
The post Medusa Outdoor viert 20 jaar elektronische muziek in Avelgem: “Winnen jaarlijks aan bekendheid” appeared first on

Lees meer »