87 doden en gewonden door gedrum bij religieus festival in India

Bij een stormloop op een religieuze bijeenkomst in de noordelijke deelstaat Uttar Pradesh in India zijn dinsdag minstens 87 mensen om het leven gekomen, aldus de plaatselijke politie.

 

Meer krantenkoppen in België

Drie nieuwe fietsroutes langs historische locaties in Maldegem

In samenwerking met de gemeente werkte Maldegemnaar Robin Van Kerschaver drie nieuwe fietsroutes uit, die fietsers langs historische locaties op Maldegems grondgebied loodsen. Elke route start aan het Sint-Annazwembad in de Gidsenlaan en is 40 kilometer lang.
The post Drie nieuwe fietsroutes langs historische locaties in Maldegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Haar vriend probeerde nog alles, maar tevergeefs”: Mandy (33) wilde nog even over haar hoeve vliegen tót het vliegtuigje begon te tollen

Met het pleziervliegtuigje wilde ze nog even haar geitjes en kippen vanuit de lucht zien. Tot de motor van de Boeing-Stearman PT-17 Kaydet boven Kiewit (Hasselt) sputterde, de oldtimer recht naar beneden viel en de romantische vlucht een dramatische afloop kende. Stewardess Mandy Linder (33) stierf op 100 meter van haar eigen woning, haar vriend – de piloot van het

Lees meer »

Geen klamme tent voor deze jongeren: luxueus cruisekamp van 1.350 euro is een groot succes

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »