West-Vlaamse broers bouwen aan gezondheidsconcern met nieuwe overname

18:02 De broers Louis en Charles Declerck zijn met de overname van het Nijvelse Trenker Laboratories, een ontwikkelaar en producent van voedingssupplementen, aan hun tweede overname toe. 

Meer krantenkoppen in België

Het gemeenterapport van Ardooie: Bestuursakkoord laatste twee jaar in stroomversnelling

Op zondag 13 oktober mag je weer kiezen wie de komende zes jaar je gemeente zal leiden. Maar hoe heeft het huidige gemeentebestuur het gedaan? Welke projecten werden gerealiseerd, welke op de lange baan geschoven? Wat pakte het bestuur goed aan, waar werd geflaterd? Je ontdekt het in dit gemeenterapport.
The post Het gemeenterapport van Ardooie: Bestuursakkoord laatste twee

Lees meer »

Man krijgt 18 maanden cel voor spectaculaire verkeersagressie in Laakdal, slachtoffer werd bijna 3 kilometer lang meegesleept op motorkap

Een 66-jarige man heeft 18 maanden cel gekregen voor een spectaculair geval van verkeersagressie in Laakdal. Op een rotonde aan de Nieuwe Baan was de man gebotst met een andere wagen. Toen de 2 bestuurders het aanrijdingsformulier wilden invullen, reed hij door waarbij de andere bestuurder op de motorkap belandde. Het slachtoffer moest zich bijna 3 kilometer lang vastklampen, maar

Lees meer »

Fanclub de Pogiboys laten stickers maken van wereldkampioen Tadej Pogacar: “In de Ronde van Lombardije zien we hem voor het eerst in de regenboogtrui”

Tadej Pogacar won zondag na de Tour en de Giro op verbluffende wijze het WK en dus zijn het magnifieke tijden voor zijn fanclub de Pogiboys in sfeercafé Black Pearl op het Sint-Maartensplein in Wervik. Daarom zullen ze stickers van de kersverse wereldkampioen laten maken. En er zijn nog andere plannen.
The post Fanclub de Pogiboys laten stickers maken

Lees meer »

Lieven Vandekerckhove heeft derde boek kortverhalen klaar: “De inspiratie is gewoon wat er allemaal rond mij gebeurt”

De naar Leuven uitgeweken Roeselarenaar Lieven Vandekerckhove stelt op zaterdag 12 oktober in De Standaardboekhandel zijn derde boek vol cursiefjes en kortverhalen voor. “De inspiratie is gewoon wat er allemaal rond mij gebeurt.”
The post Lieven Vandekerckhove heeft derde boek kortverhalen klaar: “De inspiratie is gewoon wat er allemaal rond mij gebeurt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

België steeds meer in trek bij Chinese toerist

Steeds meer Chinezen boeken een verre vakantie tijdens de ‘Golden Week’, een verlofperiode in China tijdens de week van 1 oktober. Bij de sterkste groeiers onder de verre bestemmingen zijn België, Kroatië, de Scandinavische landen en de Verenigde Arabische Emiraten. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van cijfers van Qunar en Trip.com, enkele van de grootste onlinereiskantoren in China.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Ria Maes, levenspartner van overleden Aron Wade: “Hij heeft er alles aan gedaan om mijn verdriet zo klein mogelijk te maken”

Acht jaar lang bracht schrijfster Ria Maes (59) door aan de zijde van Aron Wade (54). Begin deze week overleed de Antwerpse acteur na euthanasie wegens ondraaglijk psychisch lijden. In die weg naar zijn einde was Ria zijn toeverlaat. “Aron zag de dood als zijn verlossing. Hij is gestorven met een glimlach op zijn lippen. Maar mij overvalt nu een

Lees meer »

Segaert pakt brons op WK voor beloften

De Duitser Niklas Behrens heeft zich vrijdagmiddag op het WK wielrennen in het Zwitserse Zürich tot wereldkampioen bij de beloften gekroond. Na 173,6 kilometer vanuit Uster klopte Behrens de Slovaak Martin Svrcek in de sprint op de Sechseläutenplatz in Zürich. Alec Segaert pakte brons na een late uitval bij de achtervolgers.
The post Segaert pakt brons op WK voor

Lees meer »

Het blijft wachten op installatie trajectcontrole

Op de gemeenteraad vroeg Bert Verhaeghe (Team 2030) of er eigenlijk nog wel concrete plannen zijn voor het invoeren van de trajectcontrole. “Dit is in volle dossieropbouw”, vertelde schepen van Mobiliteit Tom Durnez (CD&V) in de aanloop naar de gemeenteraad. “Er moeten echter zoveel dingen afgestemd worden op elkaar. Zoals tussenkomst van de politie voor controle van de nummerplaten en

Lees meer »