Vlaming Thierry (53) zag Joe Biden enkele uren na felbesproken debat: “Daar liep een president over de tarmac”

Enkele uren na het veelbesproken debat tussen een verwarde, stotterende Joe Biden en zijn zelfverzekerde opponent Donald Trump, stond de Vlaming Thierry Wernaers (53) oog in oog met de Amerikaanse president. Dat leek een heel andere Biden te zijn. “Op enkele meters afstand van me stapte een zelfverzekerde president rond”, zegt Thierry, die als ‘delegate’ is uitgekozen om Biden officieel als presidentskandidaat aan te duiden.

 

Meer krantenkoppen in België

Steeds dezelfde schokkende show, maar toch blijven ze stadions uitverkopen: waarom Rammstein zo populair is

Als straks ‘die Sonne brennt’ over Oostende, wachten de bandleden van Rammstein opnieuw 50.000 vurige fans en vestigen de Duitsers een ongezien record. “Rammstein verkocht in vijf jaar 400.000 tickets in ons land voor dezelfde stadionshow.” Dat terwijl de controverse rond zanger Till Lindeman en vermeend seksueel misbruik nog maar net is gaan liggen en de shockrockers al jaren teren

Lees meer »

Ludo Van Campenhout (N-VA) keert terug na zijn alcoholverslaving: “Ik dronk een glas, dan misschien twee. De week erna vier, tot het te veel werd”

Ludo Van Campenhout (N-VA) viel in 2020 opnieuw in de klauwen van alcohol: “Einde van zijn politieke carrière”, klonk het toen. Afkicken was de voorbije jaren geen ‘fleutsje van ne sengt’, om het op z’n Antwerps te zeggen. Maar voilà: in oktober is hij opnieuw verkiesbaar in het Antwerpse district. “Ik zal mij moeten bewijzen. Maar dat is al heel

Lees meer »

Directeur Maxim Esprit waagt de sprong naar Prizma Campus VTI: “De laatste weken ging ik in elke klas van de school een uitdaging aan”

Directeur Maxim Esprit van Prizma Basisschool Heilige Familie heeft er drukke laatste weken opzitten. Hij sloot het schooljaar af op de lagere school en start binnenkort met een nieuwe uitdaging in Prizma Campus VTI.
The post Directeur Maxim Esprit waagt de sprong naar Prizma Campus VTI: “De laatste weken ging ik in elke klas van de school een uitdaging

Lees meer »

Meer dan 270 arrestaties na betogingen in Kenia

De Keniaanse politie heeft meer dan 270 mensen gearresteerd voor het plegen van criminele feiten tijdens de anti-regeringsbetogingen van dinsdag. Al twee weken lang komen vooral jongeren in het land op straat om te betogen tegen de plannen van de regering.

Lees meer »

Tim Lefever is voorzitter van gratis festival Grensrock: “Lokale bedrijven vragen soms zelf om te sponsoren”

Tim Lefever (42) is de trotse voorzitter van Grensrock, hét gratis festival bij uitstek in de regio. Wij blikken samen met hem even vooruit op de komende editie, het voorzitterschap en de toekomst van Grensrock. Druk druk druk? “De laatste week voor het festival is mijn vrouw een week Grensrock-weduwe”, lacht de Menenaar.
The post Tim Lefever is voorzitter

Lees meer »

Leerlingen VBS Nieuwkerke schrijven boek met Marc de Bel

Dankzij de financiële steun van het dynamoproject van Cultuurkuur schreven de leerlingen van VBS Nieuwkerke van het vijfde en zesde leerjaar samen met Marc de Bel een boek. “Dankzij de firma Clarebout Potatoes en de gemeente Heuvelland drukten wij Het beest van Heuvelland”, vertelt juf Annemie Delerue.
The post Leerlingen VBS Nieuwkerke schrijven boek met Marc de Bel appeared

Lees meer »

Met deze tips scoor je altijd op een rommelmarkt

Rommelmarkten afschuimen. De meesten doen het voor de gezelligheid maar voor antiquairs als Goedele Aerts van Adesso Antiques is de rommelmarkt meer dan wat slenteren in het zonnetje.
The post Met deze tips scoor je altijd op een rommelmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Proclamatie loopt uit de hand: opvoeder gewond nadat leerling glas naar hem gooit

Een leerling van een middelbare school in het West-Vlaamse Gistel heeft tijdens de proclamatie van de laatstejaars een glas naar zijn opvoeder gegooid. Die liep daarbij een diepe snee in de nek op en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie kwam de gemoederen bedaren en stelde een proces-verbaal op tegen de minderjarige leerling. Maar de directrice van de

Lees meer »

Gigantisch grote broer voor doorkijkkerkje van Borgloon in Hasselt: “We willen het hart van Herkenrode terugbrengen”

Het historische hart van de abdij van Herkenrode in Hasselt wordt weer opgebouwd. Architecten Arnout Van Vaerenbergh en Pieter-Jan Gijs, bekend van onder meer het doorkijkkerkje in Borgloon, doen hun werk nog eens over en komen met een groots ontwerp. Dat zal hopelijk niet alleen een kerk, maar ook andere verdwenen kloostergebouwen doen verschijnen in het landschap. Het project met

Lees meer »

Verkoop H&M valt tegen door slechte weer, aandeel krijgt klappen

Modeketen H&M heeft donderdag een waarschuwing uitgestuurd voor tegenvallende verkopen in juni als gevolg van het wisselvallige weer dat veel shoppers thuis houdt. Het Zweedse budgetmerk zegt ook dat het moeilijker wordt om zijn winstdoelstelling te halen. Het aandeel zakte tot 15 procent op de beurs in Stockholm.

Lees meer »