Van de zatste tot de mooiste: zo kijken we terug op Live Is Live

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Verkoper nieuw op lijst van knelpuntberoepen in Brussel

De lijst van knelpuntberoepen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest telt nog 102 beroepen, iets minder dan vorig jaar. Onder meer winkelverkopers, torenkraanbestuurders en gevelrenoveerders werden aan de lijst toegevoegd, zo meldt de Brusselse arbeidsbemiddelingsdienst Actiris maandag.

Lees meer »

KIJK. Jonatan Medart ontmoet wereldster Katy Perry: “Meteen een geheimhoudingsverklaring onder mijn neus”

Jonatan Medart (24) werd door muzieklabel Universal Music Belgium uitgenodigd voor de exclusieve luistersessie van Katy Perry (39). De influencer was sprakeloos toen hij oog in oog stond met de wereldster. “Hallo, leuk je te ontmoeten”, was het enige wat hij kon zeggen. Over de nieuwe muziek van Perry mag Medart niets vertellen, behalve dat de 8 nummers die hij

Lees meer »

Laura Dendauw uit Izegem is finaliste Miss Exclusive 2025

Laura Dendauw is geselecteerd als één van de finalisten van de verkiezing Miss Exclusive 2025. Volgend jaar in mei neemt ze deel aan de finale. De Izegemse heeft een speciale band met Ingelmunster, waar ze opgroeide en school liep.
The post Laura Dendauw uit Izegem is finaliste Miss Exclusive 2025 appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Orbán vraagt Zelensky wapenstilstand te overwegen – Rusland claimt vernietiging van Su-57-straaljagers in Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Einde van eenrichting in Sabbestraat/Sint-Jorisstraat in Beernem

Het gemeentebestuur schaft de proefopstelling met eenrichtingsverkeer in de M. Sabbestraat en Sint-Jorisstraat af na kritiek van buurtbewoners en oppositiepartijen. “Inwoners mogen niet massaal op de bon vliegen”, vindt raadslid Lode Vanneste (N-VA).
The post Einde van eenrichting in Sabbestraat/Sint-Jorisstraat in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deel drukke Geluwestraat in Wervik volledig afgesloten door wegverzakking, er komt eenrichtingsverkeer

De drukke Geluwestraat (N311) in Wervik is tussen het kruispunt met de Ommegangstraat en toegang tot de parking van de supermarkt Spar volledig afgesloten. De reden is een plotse verzakking in het wegdek er ter hoogte van de gewezen bakkerij Penet. Het is zeer onduidelijk hoelang de herstelling op zich zal laten wachten. Binnen enkele weken is er bouwverlof. “Tijdelijk

Lees meer »

Vlaams Bijeninstituut waarschuwt voor steken Aziatische hoornaar bij kinderen

De Aziatische hoornaar zet haar opmars deze zomer weer verder. Het Vlaams Bijeninstituut waarschuwt voor steken van Aziatische hoornaars bij kinderen. Deze waarschuwing werd zondag in de Facebookgroep via een zogenaamd Safety Alert bekendgemaakt. “Bij de start van de zomervakantie werd het eerste kind in Vlaanderen gestoken. Het gebeurde in een speelhuisje waar een nest Aziatische hoornaars aanwezig was.”

Lees meer »

Dilbeek plaatst trajectcontroles op belangrijke invalswegen

Vanaf september lanceert de gemeente Dilbeek automatische snelheidscontroles op belangrijke invalswegen. Er worden 9 trajectcontroles geplaatst op strategische locaties verspreid over heel Dilbeek. De camera’s dienen niet alleen voor de handhaving van snelheidslimieten, maar spelen ook een cruciale rol in de bestrijding van criminaliteit.

Lees meer »

Vier jaar cel voor diefstal van luxehorloge ter waarde van 140.000 euro in Knokse uitgaansbuurt

Een Marokkaan, een Algerijn en een Tunesiër hebben voor de Brugse rechtbank elk vier jaar effectieve celstraf gekregen voor een diefstal met geweld in Knokke-Heist. Daarbij maakten ze een horloge ter waarde van 140.000 euro buit. Voor diefstal van een peperdure Rolex werden ze vrijgesproken.
The post Vier jaar cel voor diefstal van luxehorloge ter waarde van 140.000 euro

Lees meer »

Robot of een echte vrouw? Restaurantgangers kunnen ogen niet geloven wanneer hun eten opgediend wordt

Er wordt hard gewerkt aan technieken om robots er realistischer uit te laten zien, maar in China denken sommige restaurantgangers dat ze al door een hoogtechnologische machine worden bediend. In een restaurant in Chongqing gebruikt eigenaar Li namelijk haar passie voor dansen – en dan voornamelijk streetdance – om zich voort te bewegen als een robot. En daar is ze

Lees meer »

Zij-instromer Corine blikt terug op eerste schooljaar als directeur: “Samenleving moet de kracht voelen van goed onderwijs”

Voor Corine Versteylen (50), die vroeger als marketingdirecteur werkte in de Vlerick Business School, zit het eerste schooljaar als schooldirecteur erop. Op 1 september startte ze de gloednieuwe Jezuïetenschool in het Brusselse Sint-Jans-Molenbeek op. VRT NWS volgde haar een jaar lang in haar nieuwe avontuur. Was haar nieuwe job wat ze ervan verwachtte? En hoe kijkt ze terug op dat

Lees meer »