Treinbestuurders delen bizar beeld van treinsurfer: “Al die waarschuwingen, het helpt niets”

Op Facebook heeft het Autonoom Syndicaat van Treinbestuurders een foto gedeeld van een ‘treinsurfer’. Een jongeman hangt achterop een rijdende trein tussen Sy en Hamoir in de provincie Luik. De NMBS is niet op de hoogte van het incident.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Deze BV kon Erik Van Looy niet overtuigen om mee te doen aan ‘De slimste mens’: “Hij wilde liever nieuwe BBQ-technieken leren”

Het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’ gaat pas op 14 oktober van start, maar van de deelnames van Xander De Rycke, Aster Nzeyimana, Bo Van Spilbeeck en Hannelore Knuts zijn we nu al zeker. Wie nog meer meedoet, kan presentator Erik Van Looy (62) momenteel niet vertellen. Wel verklapt hij in de podcast ‘Mid Mid’ wie niet

Lees meer »

Mokza zet zijn kampioenen in de kijker

Mokza laat mensen van Koekelare van alle leeftijden actief deelnemen aan spel-, quiz-, kaart- en bowlingnamiddagen in zaal De Mokkernaere. De vereniging organiseert deze activiteiten op regelmatige basis en is de perfecte plek bij uitstek om nieuwe mensen te ontmoeten en om samen plezier te maken. Freddy Verheye uit Zande speelt daarbij al jarenlang een belangrijke rol en deelde de

Lees meer »

Natalia na korte pauze klaar voor straffe zomer: “Weer helemaal mentaal en fysiek opgeladen”

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »

Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen”

Zondag 7 juli wordt Menen-Kemmel-Menen, een UCI-wedstrijd voor junioren, gereden. Uit financiële overwegingen trekt deze internationale koers niet langer richting Heuvelland. Net als vorig jaar bestaat de wedstrijd uit twaalf lokale ronden van 10,7 kilometer.
The post Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stroompanne bij Cambio opgelost: autodelen in Vlaanderen wordt hervat

Autodeel-bedrijf Cambio lag zondag urenlang plat. Hierdoor was het nergens in Vlaanderen nog mogelijk om deelauto’s te gebruiken. Rond 14.30 uur werd het probleem verholpen en kon het autodelen weer hervatten. “Door het slechte weer in Duitsland was er een grote stroompanne”, klinkt het bij Geert Gisquière, directeur van Cambio.

Lees meer »

Na 4 jaar is zwemwedstrijd Damme-Brugge terug: “Het was best lastig”

Corona, eendenkroos en blauwalg zorgden er de voorbije vier jaar voor dat de 98ste editie Damme-Brugge niet kon plaatsvinden. De Koninklijke Brugse Zwemkring (BZK) koos voor een nieuwe datum eerder op het seizoen met als nieuwigheid een zwemjogging over een afstand van één kilometer. De waterwaarden waren zondag goed en het bleef droog. Op die manier konden 250 zwemmers hun

Lees meer »