Tanja (54) is al dertig jaar kapster in Nicky’s Haute Coiffure: “En ik ben van plan om nog heel wat jaren door te gaan”

Dameskapsalon Nicky’s Haute Coiffure in de Leon Spilliaertstraat in Oostende vierde feest omdat zaakvoerster Tanja Devisscher (54) er dertig jaar de haren knipt.

Trouwe klanten waren van de partij en ook schepen Hina Bhatti (Open VLD) kwam de jubilerende kapster feliciteren. “Nadat ik afstudeerde, mocht ik meteen beginnen in Nicky’s Haute Coiffure. Na zeven jaar nam ik de zaak over en werd zelfstandig”, vertelt Tanja, die uit Leke afkomstig is, maar nu in Ichtegem woont. “Klanten loven mijn manier van knippen en ook in droog knippen ben ik blijkbaar heel goed. Ik heb heel veel vaste klanten, zelfs mensen die al 37 jaar komen. Zo begin je elkaar goed te kennen, en de klanten leren ook elkaar kennen. Ik werk nu maar twee dagen per week meer, op donderdag en vrijdag, want de rest van de week help ik mijn zoon Axel, die de traiteurszaak Traiteur Plongeur heeft in Ichtegem. Maar ik ben wel van plan om nog heel wat jaren door te gaan als kapster.”

The post Tanja (54) is al dertig jaar kapster in Nicky’s Haute Coiffure: “En ik ben van plan om nog heel wat jaren door te gaan” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Dierenrouwplaats is meerwaarde voor baasjes van overleden dieren

Baasjes van gestorven dieren kunnen voortaan op de dierenrouwplaats op de nieuwe begraafplaats in de Groenestraat in Roeselare terecht om er hun geliefde dier te herdenken. “Een erg waardevol initiatief”, aldus Jan Behaeghel die vorige maand afscheid moest nemen van zijn tien jaar oude hond Boris.
The post Dierenrouwplaats is meerwaarde voor baasjes van overleden dieren appeared first on

Lees meer »

Radicaal-rechts is zoals verwacht de winnaar van de Franse parlementsverkiezingen

Het rechts-radicale Rassemblement National (RN) van Marine Le Pen en Jordan Bardella is met 34 procent de winnaar van de parlementsverkiezingen in Frankrijk. Dat blijkt uit een betrouwbare schatting van France Télévisions, gebaseerd op gedeeltelijke uitslagen. De opkomst lag opvallend hoog: zo’n twee derde van de kiesgerechtigden heeft zijn stem uitgebracht. Of het RN erin slaagt zijn hoge score om

Lees meer »

Vlaamse Roel (40) en zijn gezin zetten zich schrap voor orkaan Beryl op Jamaica: “We moeten matrassen voor ramen zetten en ons barricaderen in de badkamer”

De orkaan Beryl is op weg naar Jamaica, nadat hij in het zuidoosten van de Caraïben al dood en vernieling zaaide. Op het eiland worden de laatste ramen dichtgetimmerd en zet iedereen zich schrap. Ook Roel Stassen (40) en zijn gezin uit het Limburgse Vlijtingen (Riemst), die er met vakantie zijn. Zij barricaderen zich momenteel in hun hotelkamer.

Lees meer »

Allereerste Plop-Up Shop aan de kust opent feestelijk de deuren: “Primeur voor Nieuwpoort”

Op vrijdag 28 juni werd in de Albert I Laan de Plop-Up Shop feestelijk geopend, een unieke mijlpaal voor Nieuwpoort en de allereerste Plop-Up winkel aan de Belgische kust. Het evenement vond plaats om 16 uur en werd bijgewoond door Carl Lenaerts, CEO van Plopsa, en Geert Vanden Broucke, burgemeester van Nieuwpoort. De opening werd extra speciaal door de aanwezigheid

Lees meer »

Meldingen kindermishandeling op recordhoogte in Vlaanderen

Het aantal meldingen van kindermishandeling staat op recordhoogte in Vlaanderen. Dat schrijven De Morgen en De Standaard donderdag. “Een positief signaal”, zegt Tim Stroobants, directeur van het overkoepelende Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling (VECK). “We hebben er met zijn allen meer oog voor.”

Lees meer »