Poperingse bedrijf Powerland Installeert 250ste snellaadpunt bij Ghesquière in Ardooie

Powerland, onderdeel van Vandotec uit Poperinge, viert een mijlpaal met de installatie van hun 250ste snellaadpunt bij Ghesquière in Ardooie.

Powerland biedt laadoplossingen voor elektrische voertuigen, batterijopslag en zonnepanelen. In iets meer dan drie jaar verzorgden ze laadinfrastructuur in meer dan 70 steden. Met een gecombineerd laadvermogen van 50.000 kW levert Powerland de kracht om de toekomst van duurzaam transport te ondersteunen.

“De 250ste installatie markeert een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf. Het bevestigt onze inzet om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen en duurzame mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken. We hebben nog heel wat installaties in de pipeline. Binnen enkele weken zitten we boven de 300 snellaadpunten”, zegt Benoit Goesaert van Powerland.

Ecologische vooruitgang

“Ghesquière is al jarenlang een vertrouwde naam in Ardooie en we zijn trots om met Powerland samen te werken aan een groenere toekomst. Ons nieuwe laadplein biedt niet alleen snelle en efficiënte laadinfrastructuur, maar symboliseert ook onze inzet voor ecologische vooruitgang”, vult Tom Ghesquière, eigenaar Ghesquière Brandstoffen uit Aardooie, aan.

Ghesquière’s laadplein biedt ruimte aan 4 DC laadpalen met een laadcapaciteit tot 300 kW, waardoor acht auto’s tegelijkertijd supersnel kunnen laden. Voor bezoekers die langer blijven, zijn er ook tien AC-laadpunten beschikbaar met een capaciteit van 22 kW.

“We kennen Powerland al via moederbedrijf Vandotec en zijn zeer tevreden met hun service. Ze verzorgen alles van A tot Z, zijn een lokaal bedrijf en hebben een team dat de handen uit de mouwen steekt. De projectopvolging werd tot in de puntjes geregeld en we kregen hulp bij het aanvragen van subsidies”, aldus Tom Ghesquière.

The post Poperingse bedrijf Powerland Installeert 250ste snellaadpunt bij Ghesquière in Ardooie is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden, die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »

“Om Brahim op zijn gezicht te slaan, kwam ik met plezier terug”, maar maakt Niko ook comeback in seizoensfinale ‘Familie’?

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om hen

Lees meer »

Roeselare is klaar voor Godelievefeesten

Op zondag 7 juli zijn er de jaarlijkse Godelievefeesten. Er staan opnieuw tal van activiteiten met de nodige animatie op het programma. Door de recente werken moest het stratenplan voor de rommelmarkt wat hertekend worden.
The post Roeselare is klaar voor Godelievefeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marktkramer die fruit van 600 euro verkoopt, reageert: “Prijzen staan mooi aangegeven. Meer kunnen we niet doen”

De marktkramer die door de bezoekers van de Kalseibraderij in De Klinge verweten wordt veel te duur fruit en koekjes te hebben verkocht, ontkent de aantijgingen. “We hebben topproducten, en die zijn niet goedkoop. Maar niemand was verplicht om bij ons te kopen”, klinkt het. Enkele klanten kregen naar eigen zeggen een rekening van meer dan 600 euro gepresenteerd voor

Lees meer »