Peutertje verdronken in Oostende bij tragisch ongeval: “Woorden kunnen niet beschrijven hoeveel pijn dit doet”

Een jongetje van twee jaar oud is zaterdag thuis verdronken in Oostende. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen dat het overlijden beschouwt als een tragisch ongeval.

Het drama dateert van zaterdag in Oostende. Hoe het jongetje van twee jaar oud thuis in het water belandde, is nog niet duidelijk. “Het onderzoek over de precieze omstandigheden loopt nog, maar alles wijst op een tragische samenloop van omstandigheden. Aanwijzingen van kwaad opzet zijn er niet. Dit gaat om een tragisch ongeval”, klinkt het bij het parket van West-Vlaanderen.

Immens verdriet

De hulpdiensten kwamen zaterdag nog ter plaatse, waarop het jongetje overgebracht werd naar het ziekenhuis. Daar overleed de peuter maandag. Het verdriet om het overlijden van de kleine D. is bij de ouders immens. “Geen enkel woord kan beschrijven hoeveel pijn het doet. Het spijt me zo hard dat ik je niet kon redden, lieve schat”, postte de moeder op sociale media.

The post Peutertje verdronken in Oostende bij tragisch ongeval: “Woorden kunnen niet beschrijven hoeveel pijn dit doet” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Freinetschool De Bonte Specht langs de Honzebroekstraat in Roeselare heet voortaan freinet Fiora. “Met de nieuwe naam en een nog mooiere en groenere site willen we de school extra in de kijker zetten”, aldus directrice Bieke Casteleyn.
The post Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Lees meer »

Staat ziet inkomsten van niet-opgeëiste erfenissen met de helft dalen, en daar zit Axel Daeseleire voor iets tussen

De overheid heeft vorig jaar ‘maar’ 8,9 miljoen euro geërfd van overledenen van wie geen wettelijke erfgenamen werden gevonden of omdat die de nalatenschap hadden verworpen. Dat is ongeveer de helft minder dan het jaar voordien. Notaris Bart Van Opstal ziet meerdere redenen voor die terugval. Het tv-programma ‘Erfgenaam gezocht’ met Axel Daeseleire speelt onrechtstreeks ook een rol.

Lees meer »

(Miniatuur)paarden, pony’s en alpaca’s in het hart van Torhout

Op de traditionele paardenmarkt op zaterdag 29 juni in Torhout beslissen handelaars van ‘s morgens vroeg over de prijs van een paard. Naast de handel in paarden is er nog veel meer te beleven. Ga voor een ritje op een pony, een wandeling met een alpaca, een bezoekje aan de verschillende paardenrassen van miniatuurpaarden tot
The post (Miniatuur)paarden, pony’s

Lees meer »

Ingrid beleefde nachtmerrie bij B&B-uitbater Jelmont: “Een hele week kregen wij alleen maar oud brood”

Elk seizoen van ‘B&B zoekt lief’ heeft zijn slechterik. Nadat het vorig jaar clashte tussen ‘slavendrijver’ Isabel en enkele van haar aanbidders, loopt het in de nieuwe afleveringen al snel fout tussen de Antwerpse Ingrid (61) en ‘botterik’ Jelmont (62). “Hij had totaal geen interesse in ons”, doet Ingrid haar beklag in ‘Dag Allemaal’. “En toen ik snapte waarom niet,

Lees meer »

Europese Commissie keurt eerste betaling voor België uit relancefonds goed

De Europese Commissie heeft dinsdag een eerste Belgische verzoek om betaling uit het Europese relancefonds voorlopig goedgekeurd. Dat heeft ontslagnemend staatssecretaris voor Relance en Strategische Investeringen Thomas Dermine (PS) medegedeeld. De Commissie wil wel een deel van de betaling opschorten, omdat de pensioenhervorming een onvoldoende meekrijgt.

Lees meer »

De eerste beelden van Ruth Beeckmans als kwaadaardige koningin in ‘Sneeuwwitje’: “Dit doe ik voor kinderen die me te eng vinden”

Vanaf vandaag kan je in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne naar de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ gaan kijken. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje. Reporter Jarne strikte was erbij op de grote première en kon spreken met de hoofdcast. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

Zware onweerszone trekt over Duitsland: “Dit fenomeen komt maar één of twee keer per jaar voor”

Zaterdagavond trok een zware onweerszone van het noordoosten van Frankrijk rakelings langs ons land naar Duitsland. Volgens een Duitse meteoroloog gaat het om een fenomeen dat maar “één of twee keer per jaar voorkomt”, waarbij water – en op verschillende plaatsen ook hagel – met bakken uit de lucht viel en felle windstoten werden waargenomen. Op verschillende plaatsen sloeg de

Lees meer »