OPROEP. Zijn jullie op vakantie in overstromingsgebied?

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben de voorbije dagen in Zwitserland en Italië heel wat schade veroorzaakt en aan verschillende mensen het leven gekost.

 

Meer krantenkoppen in België

Bekende fietsenzaak moet monsterboete van 13 miljoen euro betalen na “bewuste fraude” met Chinese fietsen: “Totaal gebrek aan respect voor de regels”

Fietsenzaak Prestige uit Wetteren is veroordeeld tot een boete van 13,6 miljoen euro. Ze zou douanekosten ontdoken hebben bij de invoer van elektrische fietsen uit China. De rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen spreekt van “ernstige, al dan niet georganiseerde fiscale fraude, die zorgt voor oneerlijke concurrentie”.

Lees meer »

Tentoonstelling in Langemark katapulteert je terug naar Bakelandtstoet

Juni is in de aanloop van de Musical Bakelandt bezaaid met activiteiten en evenementen rond de legendarische struikrover. Van de Facebookactie ‘Waar is Ludovic?’ tot een expo over de tien Bakelandtstoeten. “Het is verrassend om jezelf terug te zien op foto’s van dertig à veertig jaar geleden”, zeggen samenstellers Luc Descamps en José Rondelez van het Bakelandtcomité.
The post

Lees meer »

Wimbledon hoopt op verschijning prinses Catherine, wel erg dure outfit voor student Christian

De organisatoren van Wimbledon hopen dat prinses Catherine over twee weken de trofeeën van het tennistornooi kan uitreiken aan de winnaars. Ze deden haar het aanzoek met een geruststellende boodschap. Catherine’s schoonbroer prins Harry is dan weer in de prijzen gevallen. Wat heeft hij gewonnen? En wat was er opmerkelijk aan de outfit van de Deense kroonprins Christian tijdens zijn

Lees meer »

Vermiste 85-jarige man na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde, die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht, is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er is geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.

Lees meer »