Natasha (40) opent de deuren van trimsalon Lyly-Lou in Ichtegem: “Ik hou enorm veel van dieren”

Sinds vandaag, maandag 1 juli, kan je met je trouwe viervoeter terecht bij trimsalon Lyly-Lou voor een was- en/of knipbeurt. Natasha Bundervoet (40) opende haar nieuwe trimsalon op het Dr. Bruwierplein in Ichtegem.

Natasha woonde al in alle drie de deelgemeenten, en woont sinds september 2023 op het Dr. Bruwierplein. Ze is getrouwd met Andy Vandooren (37 en zelfstandig aannemer van schilderwerken) en mama van Catelynn (11) en Lyan (9). Ze volgde een kantooropleiding en ging na het behalen van haar diploma aan de slag bij de inmiddels gesloten bakkerij Gadeyne in de Zuidstraat. Daarna ging ze werken bij haar vader, die al meer dan 15 jaar de Carrefour Express aan het station in Brugge uitbaat.

Natasha: “Ik zocht een nieuwe uitdaging, en aangezien ik heel veel van dieren houd we hebben zelf drie chihuahua’s en twee paarden heb ik niet lang getwijfeld. Ik besloot in bijberoep een trimsalon te openen, wel enkel voor honden.”

Opleiding en stage

Natasha volgde een opleiding via afstandsonderwijs en liep nadien zes maanden stage. Daarna was het enkel nog wachten op de inrichting van het salon om van start te kunnen gaan.

“Ook over de naam van het salon moest ik niet lang nadenken”, zegt Natasha.” De dubbele ‘ly’ verwijst naar de namen van de kinderen, de ‘lou’ is een afkorting van de naam van een van onze drie chihuahua’s, Balou”, legt ze uit.

Natasha kiest er bewust voor om enkel met honden te werken. “Katten, cavia’s, konijnen … heel veel mensen laten hun huisdieren graag eens mooi verzorgen maar dat zijn toch allemaal specialisaties op zich. Ik richt me enkel op honden, en alle rassen zijn welkom”, klinkt het.

“Ik heb tot nu toe enkel publiciteit gemaakt via mijn eigen Facebookpagina en via het bussen van flyers, maar krijg al behoorlijk wat respons”, klinkt het enthousiast. “Ik werk enkel op afspraak, en voorlopig lukt het nog om te combineren met mijn gewone werk. Maar dat zullen we na een tijd moeten evalueren”, besluit ze.

Trimsalon Lyly-Lou, Dr. Bruwierplein 2, Ichtegem. Enkel open op afspraak via 0474/74.85.45.

The post Natasha (40) opent de deuren van trimsalon Lyly-Lou in Ichtegem: “Ik hou enorm veel van dieren” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

N-VA blijft bij Europese Conservatieven van Meloni

De Poolse PiS-partij die de voorbije jaren de rechtsstaat in Polen uitholde, gaat niet in op het aanbod van Viktor Orban om zich aan te sluiten bij een nieuwe uiterst-rechtse fractie “de Patriotten voor Europa”. Ze blijft bij de ECR, net als de N-VA.

Lees meer »

“De perceptie rond de VAR zit verkeerd”: expert Werner Helsen neemt het op voor nieuwe technologie

De 3D-muur en chip in de bal zorgen voor nieuwe technologische snufjes op dit EK, al blijven de meningen verdeeld. Voor de ene haalt het de charme weg, voor de andere is het een stap in de goede richting. Sportwetenschapper en VAR-expert Werner Helsen (64) behoort tot het tweede kamp en duidt de nieuwe technologische mogelijkheden. “De meetfouten zijn verminderd,

Lees meer »

“Ik zag palmbomen en dacht: dit is Parijs niet”: Jem (30) stapt zonder het te beseffen op verkeerde vlucht en eindigt in Spanje

De Britse Jem Maybank (30) uit Leeds dacht dat ze eind vorige maand op een vlucht richting Parijs stapte, maar niets bleek minder waar te zijn. Door de ‘vakantierush’ vergiste ze zich van gate, waardoor ze even later richting het Spaanse Alicante vloog. “Ik had mijn ticket aan vier personeelsleden laten zien”, klinkt het. Ik vroeg waarom mijn stoeltje op

Lees meer »

Minderjarige joyriders van 13, 15 en 16 jaar oud crashen op parking van Makro in Deurne, zwaargewonde jongen ondertussen buiten levensgevaar

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud hebben zondagmiddag een ongeval veroorzaakt op de parking van de voormalige Makro in Deurne aan de Krijgsbaan. Een van hen verkeerde zelfs een tijdje in levensgevaar, maar dat is nu geweken. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk was het drietal aan het joyriden op de parking.

Lees meer »

Voormalig Cultuurprijswinnaar Arnold Gheysen (88) overleden in Sint-Eloois-Winkel: “Warme mens die naar iedereen luisterde”

Afgelopen weekend is de culturele duizendpoot Arnold Gheysen overleden. De geboren en getogen Winkelnaar, die twee jaar geleden nog de Cultuurprijs won, werd 88 jaar oud.
The post Voormalig Cultuurprijswinnaar Arnold Gheysen (88) overleden in Sint-Eloois-Winkel: “Warme mens die naar iedereen luisterde” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Haar vriend probeerde nog alles, maar tevergeefs”: Mandy (33) wilde nog even over haar hoeve vliegen tót het vliegtuigje begon te tollen

Met het pleziervliegtuigje wilde ze nog even haar geitjes en kippen vanuit de lucht zien. Tot de motor van de Boeing-Stearman PT-17 Kaydet boven Kiewit (Hasselt) sputterde, de oldtimer recht naar beneden viel en de romantische vlucht een dramatische afloop kende. Stewardess Mandy Linder (33) stierf op 100 meter van haar eigen woning, haar vriend – de piloot van het

Lees meer »

Tweede editie van Kruiseke Kerremesse wordt driedaagse: “Met Gilberke en Marcellineke”

Na de succesvolle eerste editie van Kruiseke Kerremesse vorig jaar bieden de organisatoren dit keer een driedaags evenement aan. De bestuursploeg is ondertussen uitgebreid. Voor de kinderkoers waren er op de vorige editie meer dan honderd deelnemers en het evenement wordt dit jaar herhaald. Het feestplein bevindt zich naast het voetbalterrein van Sparta Kruiseke.
The post Tweede editie van

Lees meer »

“Het is vervangen of verliezen”: Amerikaanse kranten genadeloos over Biden, New York Times roept hem op zich terug te trekken

The New York Times roept Joe Biden in een vrijdag gepubliceerd redactioneel commentaar op zich terug te trekken uit de presidentsverkiezingen. Volgens de meest gezaghebbende krant in de Verenigde Staten toonde de 81-jarige Amerikaanse president in zijn uitzonderlijke zwakke optreden donderdagavond, in het eerste debat met zijn Republikeinse tegenstander Donald Trump, aan dat hij niet meer geschikt is om het

Lees meer »