LIVE PORTUGAL-SLOVENIË. Geen verrassingen aan de aftrap, kunnen de Slovenen ongeslagen blijven tegen Ronaldo en co?

De Portugezen plaatsten zich als groepswinnaar voor de achtste finales op dit EK voetbal. In de derde wedstrijd kon bondscoach Martínez zelfs bijna de volledige basiself rust gunnen. Slovenië kon zich in hun poule na Engeland en Denemarken plaatsen als een van de beste derdes. 

Meer krantenkoppen in België

“Dat koppel wilde alleen maar winnen. De rest interesseerde hen niet”: B&B-uitbaters over de impact van ‘Met vier in bed’

“Die lage scores? Een slag in ons gezicht.” Nee, Magda (63) en Marc (66) blikken niet onverdeeld tevreden terug op hun deelname aan ‘Met vier in bed’. In dat programma mogen uitbaters hun B&B in de kijker zetten en dat heeft wel degelijk gevolgen. “De bekendmaking van de winnaar moesten we vijf keer opnemen. Niemand wilde voor hen applaudisseren.”

Lees meer »

Lifesavers meten zich in zee in Oostende

Zaterdag 6 en zondag 7 juli vormen het strand en de zee in Oostende het decor voor Filcow waarin zo’n vierhonderd lifesaving sporters uit heel Europa het tegen elkaar opnemen. “Het is spectaculair want vele proeven vragen behendigheid, evenwicht, techniek, tactiek, snelheid en inzicht.”
The post Lifesavers meten zich in zee in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »