LIVE PORTUGAL-SLOVENIË (21u). Kunnen de Slovenen Ronaldo en co iets in de weg leggen richting kwartifinale?

De Portugezen plaatsten zich als groepswinnaar voor de achtste finales op dit EK voetbal. In de derde wedstrijd kon bondscoach Martínez zelfs bijna de volledige basiself rust gunnen. Slovenië kon zich in hun poule na Engeland en Denemarken plaatsen als een van de beste derdes. 

Meer krantenkoppen in België

Leon (5) heeft kanker, zusje Mia (3) onderging twee hartoperaties: “Maar het heeft geen zin om te piekeren”

Een jonge familie met twee zwaar zieke kinderen: soms is het leven een vieze brij. Zo ook voor het gezin van pediater Eline Hensels (32) uit Balen. Toen dochter Mia (3) voor de tweede keer herstelde van een openhartoperatie, vonden haar collega-artsen bij zoontje Leon (5) een hersentumor. Vorige maand kreeg hij zijn 70ste chemo. “Of de tumor ooit verdwijnt,

Lees meer »

Basket Waregem neemt het op tegen Amon Jeugd Gentson

De dames Van G&V Breakpoint Basket Waregem Two zijn met een perfect rapport aan het seizoen begonnen met drie zeges op een rij. Dit weekend staat de derby tegen Amon Jeugd Gentson op de kalender.
The post Basket Waregem neemt het op tegen Amon Jeugd Gentson appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oekraïense president Zelenski waarschuwt opnieuw voor mogelijke nucleaire ramp: “Poetin plant aanvallen op kerncentrales”

Tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft de Oekraïense president Volodimir Zelenski opnieuw gewaarschuwd voor een mogelijke "nucleaire ramp" in Oekraïne. Zelenski beschuldigt de Russische president Vladimir Poetin van het voorbereiden van "aanvallen op Oekraïense kerncentrales" en het "loskoppelen van deze centrales van het elektriciteitsnet". Een beschuldiging die hij gisteren ook al had geuit tijdens de VN-Veiligheidsraad.

Lees meer »

Ervaren Belgische rotten over afwezigheid Van Aert en de ‘leider’ in Evenepoel: “Net als Wout is Remco geen kuddedier”

De afwezigheid van Wout van Aert en welke tactische impact dat met zich meebrengt zondag. Het exclusieve kopmanschap van Remco Evenepoel en hoe hij daar precies mee omgaat. En op welke manier het pad moet worden geplaveid richting wereldtitel. Ervaren rotten in de Belgische selectie Tiesj Benoot, Jasper Stuyven en Laurens De Plus laten er hun licht over schijnen.

Lees meer »