Jongeman (21) vrijgesproken voor verspreiden seksfilmpje minderjarig ex-liefje: “Fake klacht met grote gevolgen”

Een 21-jarige jongeman uit Middelkerke is vrijgesproken van de beschuldiging dat hij een seksfilmpje van zijn minderjarige ex-liefje zou hebben verspreid. J. riskeerde er zes maanden cel voor maar de rechter achtte de feiten niet bewezen. Het ging eerder om een wraakactie van zijn ex-liefje.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Zo ziet “mogelijk catastrofale” orkaan Beryl die op Caraïben afstevent eruit vanuit de ruimte

Orkaan Beryl, die momenteel door het Caribisch gebied raast en al aan land is gegaan op het eiland Grenada, is opgeschaald naar categorie 5. Het gaat om de hoogste categorie die het Amerikaanse National Hurricane Center (NHC) toekent. Bovenstaande satellietbeelden tonen hoe de volgens het NHC “mogelijk catastrofale” storm de zuidoostelijke Caraïben nadert.

Lees meer »

Uitrusten op Ibiza, de liefde vieren op een zonnig eiland of met de kindjes naar zee: zo brengen onze BV’s hun vakantie door (deel 1)

Vakantie, dat staat voor veel mensen gelijk aan zon, zee en strand. Maar wat zijn de vakantieplannen van onze BV’s? Hoe proberen ze te ontspannen na een druk jaar? Onder meer Camille Dhont, Julie Vermeire en Eric Goens verklappen hun ultieme vakantietips. “De eerste dagen kan ik niet meer dan een paar regels lezen voor ik in slaap val.”

Lees meer »

“Mijn boodschap? Grijp je kans om geschiedenis te schrijven!”: Marc Degryse vindt dat Rode Duivels er vol in moeten geloven

Binnen minder dan twee uur start Frankrijk-België en onze analist Marc Degryse neemt in een nieuwe ‘Deviltime’-Q&A’ nog even de tijd om vragen van de HLN-lezers te beantwoorden. Welke indruk maakt bondscoach Domenico Tedesco tijdens het toernooi op hem? Welke spelers zou hij aanduiden om een strafschop te nemen in een eventuele penaltyreeks? En welke Rode Duivels zijn tot nu

Lees meer »

Wervik sluit grensovergang tijdens en na wedstrijd van Rode Duivels tegen Frankrijk: “Vernielingen ten allen tijd vermijden

Burgemeester van Wervik Youro Casier (Vooruit) laat niks aan het toeval over. Zo komt er op de grensbrug opnieuw een container. Dit naar aanleiding van de wedstrijd van onze Rode Duivels tegen Frankrijk in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland komende maandag. Ook tijdens het WK in 2018 werd dit gedaan bij de wedstrijd tussen België en

Lees meer »

Deze legislatuur al meer dan twintig klachten over gemeenteraadsbeslissingen in Tielt: “Administratie verliest hier erg veel tijd mee”

In deze bestuursperiode zijn er bij het Agentschap Binnenlands Bestuur al 24 klachten binnengelopen over Tieltse gemeenteraadsbeslissingen. En dat leidt tot veel frustratie bij het schepencollege en bij de algemeen directeur. “Inhoudelijk hebben de klachten telkens weinig om het lijf, maar de administratie verliest er erg veel tijd mee.”
The post Deze legislatuur al meer dan twintig klachten over

Lees meer »

Ophef in internationale media: Nederlandse beachvolleyballer die werd veroordeeld voor verkrachting 12-jarige mag nu meedoen aan Olympische Spelen

In de buitenlandse media is er consternatie ontstaan over de kwalificatie en deelname van Steven van de Velde (29) aan de Olympische Spelen in Parijs. De Nederlandse beachvolleyballer werd in 2016 namelijk veroordeeld voor de verkrachting van een twaalfjarig meisje in Milton Keynes in Engeland. Van de Velde was negentien jaar oud op het moment van de feiten.

Lees meer »

Natalia na korte pauze klaar voor straffe zomer: “Weer helemaal mentaal en fysiek opgeladen”

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »