Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater

Het bekende hotel B&B Geste d’Alice in de Distellaan in Westende heeft nieuwe uitbaters. Kochar en Anni Karapetyan maken er meteen een gezellig hotel van, met heel wat mogelijkheden.

Het echtpaar is afkomstig uit Armenië, maar woont al ruim twintig jaar in België. Kochar Karapetyan werkte zich op via zijn eigen transportbedrijf in Geraardsbergen. “Ik werkte met acht man, maar op de duur was het voor mijn gezin zeer zwaar, waardoor we uitkeken naar wat anders. Het moest vooral iets zijn waar ik de mensen ten dienste kan staan. Na een zoektocht en ommetje in Nederland viel ons oog hier op het mooie karakteristieke pand in Westende, een bijzonder leuke badplaats. En we zijn er blij om. De zaak loopt goed en we kijken uit naar ons eerste seizoen hier aan zee”, stelt een blij gemutste Kochar, die ook graag zijn kookkunsten laat bewonderen.

Gezellige stek

Geste d’Alice is niet alleen een B&B, maar tegelijk een gezellige stek voor een lekker hapje en drankje. Kochar glundert als hij de rijkgevulde wijnkaart doorbladert met daarin de beste wijnen uit Georgië en Armenië, waar vijfduizend jaar geleden de eerste wijnen werden geproduceerd. Er is ook een smulkaart met gepaste hapjes uit beide landen, met onder meer aandacht voor de Armeense Sashlik, smaakvolle spiesen gemaakt van malse stukjes Iberico Presa, uitjes en paprika. “Een delicatesse die we vaak op de barbecue leggen. Daarnaast serveren we graag huisgemaakte hapjes met kip, rund of varken, volgens aloude traditie. Gastvrijheid dragen we hoog in het vaandel. En het is nu ook genieten van het Europees voetbal op groot scherm”, geeft Kochar nog mee.

Overnachten kan al vanaf 100 euro per kamer, ontbijt inbegrepen. Topper van het huis is het ontbijt. Na een verkwikkende nachtrust is het van 8 tot 11 uur genieten van een luxueus en stijlvol ontbijt met koffie, thee, fruitsap, melk, broodjes, beleg, yoghurt en, waarom niet, een glaasje cava. Het ontbijt is ook toegankelijk voor niet-hotelgasten en kost 25 euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar betalen 12 euro.

Arrangementen

Hotel B&B Geste d’Alice pakt ook uit met arrangementen. “Zo maken we in overleg afspraak voor wat men in gedachten heeft. Een feestje, overnachting, ontbijt, maaltijden… dat regelen we graag tot zowat 35 personen. Een barbecue of keuze van wat op tafel komt… onze gasten zijn koning”, besluit Kochar. Hoe dan ook, met hotel B&B Geste d’Alice is Westende-bad een nieuwe, gezellige stek rijker. (GKM)

Meer info is te vinden via www.hotel-alice.be, [email protected] of 059 44 76 57.

The post Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Busstroken op Rameplein in Tielt ruimen plaats voor meer groen

De bushalte op het Rameplein in Tielt, die sinds de invoering van het nieuwe mobiliteitsplan niet meer bediend wordt door De Lijn, zal half augustus plaats ruimen voor een kleine nieuwe openbare groenzone. Ook elders in de stad staan enkele onthardingsprojecten gepland.
The post Busstroken op Rameplein in Tielt ruimen plaats voor meer groen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moeten stad en brandweerzone betalen voor PFAS-vervuiling in Torhout?

In het verleden zat er vaak PFAS in blusschuim zonder dat iemand daar erg in had. Nu PFAS schadelijk blijkt te zijn en destijds bij sommige bluswerkzaamheden in de grond is gedrongen, rijst de vraag wie er voor die vervuiling verantwoordelijk is.
The post Moeten stad en brandweerzone betalen voor PFAS-vervuiling in Torhout? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jan Bakelants interviewt Patrick Lefevere over het Tourdebuut van Evenepoel: “Als hij slaag krijgt, gaat hij dat moeten incasseren en doorgaan”

Hij wordt er straks 70 en zegt van zichzelf dat hij ‘fin de carrière’ is, maar daar is niks van te merken. Jan Bakelants vroeg Patrick Lefevere de pieren uit de neus over het grote Tourdebuut van Remco Evenepoel: de sterke man van Soudal Quick-Step ging geen vraag uit de weg. “In 2025 zijn er geen excuses meer. Kom je

Lees meer »

LIVE GAZA. Israëlische luchtaanvallen op Khan Younis en Rafah na evacuatiebevel – Iraanse generaal dreigt met raketaanvallen op Israël

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten, zij moeten nu opnieuw op de vlucht. Dinsdag voerde het Israëlische leger meteen meerdere luchtaanvallen uit op beide plekken. Een ziekenhuisbron in Khan Younis meldt acht doden en

Lees meer »

Irénée Duriez houdt zomertentoonstelling in Ichtegem

Tijdens de zomermaanden stelt Irénée Duriez (74), internationaal bekend omwille van zijn monumentale bronzen beelden en houtskooltekeningen, opnieuw zijn beeldentuin, inclusief de expositiehal en het museum in de Oude Melkerij in Ichtegem open voor het publiek.
The post Irénée Duriez houdt zomertentoonstelling in Ichtegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie valt binnen op verschillende plaatsen in Brugge: slachtoffer van explosie nu zelf in de cel voor drugshandel

De politie is donderdagochtend binnengevallen op verschillende plaatsen in Brugge. Daarbij zijn ook verschillende mensen opgepakt. De politie viel binnen in onder meer de wijk de Blauwe Poort. Daar werd de bewoner opgepakt van het huis waar eind februari een explosief naar de voordeur werd gegooid. De man verscheen voor de onderzoeksrechter en is aangehouden op verdenking van drugshandel.

Lees meer »