Gemiddelde studentenjob verdient 2.100 per jaar

Wie een studentenjob doet, verdient daar op jaarbasis gemiddeld 2.100 euro netto mee. Studentenjobs zijn populair: veertig procent van wie ervoor in aanmerking komt, doet het. Bij kotstudenten ligt dat cijfer zelfs nóg hoger. Daar is het bijna de helft. Dat blijkt uit onderzoek van MyFamily, de uitbetaler van kinderbijslag. “Maar de focus moet op studeren blijven”, klinkt het. 

Meer krantenkoppen in België

Chiro Aartrijke organiseert feestweekend BloomBoom

Chiro Aartrijke pakt in het weekend van 12, 13 en 14 juli opnieuw uit met BloomBoom. Het feestweekend start op vrijdag 12 juli om 17 uur met de opening van de zomerbar. Genieten van drankjes, hapjes en een streepje muziek kan tot 1 uur ’s nachts.
The post Chiro Aartrijke organiseert feestweekend BloomBoom appeared first on KW.be.

Lees meer »

Liveblog formatie – Waalse regering “idealiter gevormd voor 16 juli”, wanneer Di Rupo naar Europa vertrekt

In Vlaanderen, Wallonië en Brussel zijn de onderhandelingen voor een nieuwe regering aan de gang. In Wallonië hoopt Les Engagés te landen voor 16 juli zodat geen interim-minister-president moet worden aangesteld. Ontslagnemend Waals minister-president Elio Di Rupo (PS) legt dan de eed af in het Europees Parlement. Volg de formatie en het politieke nieuws op de voet in onze liveblog.

Lees meer »

Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

De 65ste Tieltse Europafeesten staan voor de deur, maar kort na de Feesten staat alweer een niet te missen act op de Tieltse kalender. Op 11 juli wordt het feest van de Vlaamse Gemeenschap namelijk gevierd met een gratis percussieshow van het drummerscollectief Kortrijk Drumt.
The post Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

Lees meer »