Euro veert op na Franse verkiezingen

07:30 Beleggers lijken enigszins opgelucht door de uitslag van de stembusgang in Frankrijk. De Europese beurzen stevenen af op een hogere opening. 

Meer krantenkoppen in België

“Steeds moeilijker om geen medelijden met Lukaku te krijgen”: buitenlandse pers hard voor “zieke Belgen” én bondscoach Tedesco

“Het EK zal België niet missen.” De buitenlandse pers is hard voor de prestaties van onze Rode Duivels tegen Frankrijk, en op Euro 2024 tout court. Ze stellen zich véél vragen. Waarom zo pover? En is dit nu echt het einde van deze generatie? Bovendien krijgt bondscoach Tedesco forse kritiek. “Had België hem niet gehaald omwille van zijn tactische kunde?

Lees meer »

KIJK. 4000 fans onthalen dolenthousiast ‘Familie’-cast voor première van epische seizoensfinale: “Of de bom ontploft?”

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om ze

Lees meer »

Twee comebacks, ongeplande zwangerschap en clash tussen rivalen: dit gebeurt er in het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ blijft nazinderen bij de soapfans. Niet alleen vanwege de verrassende plottwists, ook omdat er enkele nieuwe verhaallijnen in gang werden gezet, die veel onheil en strubbelingen doen vermoeden. Er staat de kijker volgend seizoen sowieso veel te wachten, maar niet alles is nog één grote verrassing. Babygehuil, comebacks of een verhuis: wij zetten alle hints en

Lees meer »

Durex-dieven die in Beernem betrapt werden krijgen drie jaar cel: “Dit zijn duidelijk geen beginnelingen”

Een 29-jarige Oekraïense vrouw en haar 36-jarige Moldavische echtgenoot hebben voor de Brugse rechtbank drie jaar cel gekregen, waarvan twee met uitstel, voor liefst 23 diefstallen bij Colruyt. Daarbij hadden ze het op een heel specifieke buit gemunt.
The post Durex-dieven die in Beernem betrapt werden krijgen drie jaar cel: “Dit zijn duidelijk geen beginnelingen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short rally Oekene

Dit weekend wordt in Oekene de derde editie van de TBR short rally verreden. Met meer dan 100 wagens aan de start en geen uitgesproken favoriet belooft het een spannende wedstrijd te worden met daar bovenop het burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof bij de historics.
The post Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short

Lees meer »

Park in Ruiselede zomert twee maanden lang

Vorige maand opende burgemeester Greet De Roo (RKD) het Park voor de start van een zomer vol activiteiten. Er staat alleszins veel muziek geprogrammeerd.
The post Park in Ruiselede zomert twee maanden lang appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jumbo-baas blijkt al sinds 2014 betrokken bij witwaspraktijken: ook bedrijfstop én familie waren op de hoogte

Ooit was hij één van de meest gevierde CEO’s van Nederland, maar in september moet hij toch voor de rechter verschijnen. Voormalig Jumbo-topman en mede-eigenaar Frits van Eerd wordt beschuldigd van grootschalig witwassen. Bij zijn arrestatie in 2022 uitten de bedrijfstop en zijn familie hun verbazing. Onterecht, zo blijkt nu: van Eerd werd al sinds 2014 verdacht in een vergelijkbare

Lees meer »