Bomenaar Thierry (53) zag Joe Biden enkele uren na felbesproken debat: “Daar liep een president over de tarmac”

Enkele uren na het veelbesproken debat tussen een verwarde, stotterende Joe Biden en zijn zelfverzekerde opponent Donald Trump, stond uitgeweken Bomenaar Thierry Wernaers (53) oog in oog met de Amerikaanse president. Dat leek een heel andere Biden te zijn. “Op enkele meters afstand van me stapte een zelfverzekerde president rond”, zegt Thierry, die als ‘delegate’ is uitgekozen om Biden officieel als presidentskandidaat aan te duiden.

 

Meer krantenkoppen in België

Nico Ulens van de Gilde van de Brugse Gastenbedrijven: “Brugge telt 300 clandestiene vakantiewoningen”

“Naast de huidige 45 vergunde, zijn er 300 clandestiene vakantiewoningen in Brugge”, zegt Nico Ulens, bestuurslid bij de Gilde van de Brugse Gastenbedrijven. Hij vraagt een versoepeling van de vakantiewoningenstop, die sinds 2002 voor de binnenstad geldt.
The post Nico Ulens van de Gilde van de Brugse Gastenbedrijven: “Brugge telt 300 clandestiene vakantiewoningen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Olympische ringen tijdelijk van Eiffeltoren gehaald

De olympische ringen zijn na drie maanden van de Eiffeltoren gehaald. Een tijdelijke ingreep, want de burgemeester van Parijs wil nog een paar jaar langer het symbool van de Olympische Spelen aan het monument zien hangen. Toch is niet iedereen voorstander van dat idee.

Lees meer »

Tweede minderjarige opgepakt voor schermutseling aan school in Herk-de-Stad

In het onderzoek naar de kopschopper in de buurt van de Sint-Martinusschool in Herk-de-Stad is een tweede minderjarige verdachte opgepakt. Het gaat om een 16-jarige jongen die dinsdag bij de jeugdrechter in Hasselt is moeten verschijnen. Die besliste hem onder zeer strikte voorwaarden in vrijheid te stellen. Een 16-jarige jongeman uit Diest zit in een gesloten instelling.

Lees meer »

Aanklager vraagt 7 jaar cel voor dronken bestuurder die twee wielertoeristen doodreed in Gent: “Dit zijn walgelijke feiten”

In de politierechtbank van Gent is vanochtend het proces gestart tegen een autobestuurder die begin dit jaar twee wielertoeristen doodreed in Gent. De man had te veel gedronken en had eigenlijk een rijverbod. Hij was al meermaals veroordeeld voor rijden onder invloed. De aanklager omschreef de man als een "egoïst" en had het over "walgelijke feiten".

Lees meer »

125 tot 148 jobs bedreigd bij Janssen Pharmaceutica

Geneesmiddelenproducent Janssen Pharmaceutica (Johnson&Johnson) in Beerse heeft vrijdag op een bijzondere ondernemingsraad bekend gemaakt 125 tot 148 werknemers te willen laten afvloeien. “Deze intentieverklaring zou een impact hebben op alle afdelingen met uitzondering van de supply chain of productie”, zegt Serge Seret, secretaris van de vakbond BBTK-ABVV.

Lees meer »