Auto rijdt in op mensenmassa bij stoplicht in Seoel: minstens zes doden

In de Zuid-Koreaanse miljoenenstad Seoel zijn meerdere mensen overleden nadat een auto in een mensenmassa reed. Dat melden lokale media. Er zouden minstens zes doden zijn en verschillende gewonden. 

Meer krantenkoppen in België

Feest in ‘t Park: gratis mondiaal festival in Brugge

Op zaterdag 29 juni 2024 vanaf 14 uur tot middernacht wordt het Minnewaterpark een feestelijke plek met concerten, workshops, wereldkeuken, een wereldavonturenweide en Fair Trade.
The post Feest in ‘t Park: gratis mondiaal festival in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Geld nodig voor cocaïne”: duo dat portefeuille advocate stal in Brugs gerechtsgebouw riskeert tot zestien maanden cel

Toen een jonge Algerijn dit voorjaar in het Brugse gerechtsgebouw zijn vonnis kwam aanhoren, besloot zijn ‘tolk’ de portefeuille van een advocate te stelen. Zelf zorgde Youssef C. (19) daarbij voor de nodige afleiding. “Ze hadden geld nodig om cocaïne te kopen”, aldus de procureur, die tot vijftien maanden cel vroeg.
The post “Geld nodig voor cocaïne”: duo dat

Lees meer »

Laatste brood is gebakken bij Lagrainge in Sint-Baafs-Vijve: “Duizenden klanten bediend”

De laatste broden uit de oven, de laatste broodronde, de laatste klanten in de winkel: het was begin deze week voor alles de laatste keer bij Brood & Banket Lagrainge in de Nieuwstraat in Sint-Baafs-Vijve. Bakker Peter en echtgenote Mia hebben voorgoed de winkel gesloten.
The post Laatste brood is gebakken bij Lagrainge in Sint-Baafs-Vijve: “Duizenden klanten bediend” appeared

Lees meer »

“Hij maakt zich zorgen om de jeugd”: geen straf voor man (68) die jongeren met vouwmes bedreigde in supermarkt

Een 68-jarige man uit Blankenberge heeft voor de Brugse rechtbank opschorting van straf gekregen omdat hij een groepje jongeren met een vouwmes bedreigde in een supermarkt. Dat hij daarbij racistische motieven had, achtte de rechtbank niet bewezen.
The post “Hij maakt zich zorgen om de jeugd”: geen straf voor man (68) die jongeren met vouwmes bedreigde in supermarkt appeared

Lees meer »

Op safari aan onze kust

Laten we meteen duidelijkheid scheppen: neen, we gaan niet op zoek naar olifanten, luipaarden, buffels, leeuwen of neushoorns oftewel de bekendste ‘Big Five’ aan onze kust. Wat de kustsafari dan wel inhoudt? Zes bezoekerscentra aan zee stellen deze zomer opnieuw hun ‘Big Five’ voor. Starten en eindigen doe je steeds aan een natuurbezoekerscentrum, met de
The post Op safari

Lees meer »

Minderjarige joyriders van 13, 15 en 16 jaar oud crashen op parking van Makro in Deurne, zwaargewonde jongen ondertussen buiten levensgevaar

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud hebben zondagmiddag een ongeval veroorzaakt op de parking van de voormalige Makro in Deurne aan de Krijgsbaan. Een van hen verkeerde zelfs een tijdje in levensgevaar, maar dat is nu geweken. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk was het drietal aan het joyriden op de parking.

Lees meer »