Wat schuilde er achter de tranen van Wout van Aert in de Tour? “Hij voelde toch een bepaalde onzekerheid”

 

In Dwars door Vlaanderen huilde hij van de pijn, in de Tour de France van de opluchting. Wout van Aert (29) is terug. En dat was belangrijker dan de gouden kans op geel die hij misliep. “We weten allemaal vanwaar hij komt, hè.”

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Bieke Ilegems, Daisy Thys en Maike Boerdam lossen single van hun nieuwe musical ‘Babes’

Half oktober gaat de nieuwe musicalcomedy ‘Babes’ in première in het Fakkeltheater, het is de eerste productie van het nieuwe gezelschap Iskariot. Babes vertelt het verhaal van een iconische meidengroep uit de jaren negentig die na jaren van stilte een comeback maken. De babes zijn Daisy Thys, Bieke Ilegems en Maike Boerdam, die ter promotie van de musical vandaag de

Lees meer »

Ria en Marc uit Ingelmunster zijn 50 jaar getrouwd

Ria Mullebrouck en Marc Carrein werden ter gelegenheid van hun gouden huwelijksjubileum officieel ontvangen in de raadszaal van het gemeentehuis. Ook Dina Vankeirsbilck, de 97-jarige moeder van Ria, was aanwezig. Na de gemeentelijke receptie vierden ze samen met de familie verder in Brasserie Sublime in Rumbeke.
The post Ria en Marc uit Ingelmunster zijn 50 jaar getrouwd appeared first

Lees meer »

IN BEELD – Bekende Vlamingen kwamen langs én genoten van ‘Oldtimers’

Voor het eerst staan Luc Caals en Leah Thys – twee grootheden uit het Vlaamse theater- en televisielandschap – samen op de planken. Hun samenspel zorgt voor vuurwerk én ontroering. Ze worden bijgestaan door een getalenteerde cast, waaronder Erik Goris, Ann De Winne, Anne Van Opstal, Saskia Debaere en Joachim Van Ransbeek.
The post IN BEELD – Bekende Vlamingen

Lees meer »

OPROEP. Ben je ouder dan 45 jaar en speel je nog geregeld videogames?

Gamen iets voor kinderen of tieners? Vergeet het, uit recente cijfers blijkt dat een op de vijf Belgische gamers (21%) ouder is dan 45 jaar. Bijna vier op de tien zijn ouder dan 35 jaar. We zijn op zoek naar ‘oudere’ gamers die nog geregeld de controller ter hand pakken of achter hun pc schuiven om een computerspel te spelen.

Lees meer »

Marcel doodgeschoten één dag nadat zijn ex de volledige erfgename werd: proces rond villamoord weldra van start

In november 2017 wordt zakenman Marcel Van Hout met twee kogels afgemaakt in zijn zwaar beveiligde villa in Pelt, in de provincie Limburg. Camerabeelden zijn verdwenen. Inbraaksporen zijn er niet. Wel zijn er twee beschuldigden. Zijn ex en zijn klusjesman. Waarom moest Marcel dood? Vrijdag start het proces van de Peltse villamoord in het Tongerse hof van assisen.

Lees meer »

Bijna 4.000 kinderen op trailrunparcours in Sportpark De Schorre

Tijdens de 36ste ‘Vlaamse loopweken voor scholen’ kunnen Oostendse scholen een hindernissenparcours in Sportpark De Schorre uitproberen. Met 21 ingeschreven scholen doet het parcours bijna vierduizend Oostendse kinderen actief bewegen. Het parcours is tot 13 oktober voor iedereen vrij toegankelijk.
The post Bijna 4.000 kinderen op trailrunparcours in Sportpark De Schorre appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zonder enige emotie op haar gezicht: Angelina Jolie signeert iconisch filmposter met ex Brad Pitt ondanks hun vechtscheiding

Al jarenlang zijn Angelina Jolie (49) en Brad Pitt (60) verwikkeld in een vechtscheiding, maar dat weerhoudt fans er niet van om dol te zijn op de film ‘Mr. & Mrs. Smith’ uit 2005, waarin ze samen schitterden. Maandagavond vroegen fans Jolie zelfs om die iconische filmposter te signeren. En hoewel het gezicht van haar ex-man er prominent op prijkt,

Lees meer »