Veertiger gearresteerd na familiaal dispuut en het bedreigen van politie met een fles

In Zoersel, in de provincie Antwerpen, is zondag een 43-jarige man in de boeien geslagen na een familiaal dispuut. Zijn arrestatie verliep niet zonder slag op stoot. De veertiger was onder invloed en dreigde eerst met een mes en vervolgens met een glazen fles. De politie reageerde met pepperspray en de wapenstok en vuurde met een luchtdrukwapen.

 

Meer krantenkoppen in België

Federale regering wordt geen minikabinet, maar volwaardige regering

Er komt een regering met volheid van bevoegdheden en dus geen minikabinet. Dat staat in de informateursnota van Bart De Wever. Nu hij verveld is tot preformateur gaan N-VA, CD&V, Vooruit, MR en Les Engagés elkaar al in groep in de ogen kijken. Of nadien de onderhandelingen echt al beginnen, zal op 10 juli moeten blijken.

Lees meer »

Vanaf nu kan je de rijen toeristen vermijden aan de Akropolis in Griekenland, tegen een prijskaartje van… 5.000 euro: “Ronduit elitair”

Een van de drukst bezochte monumenten uit de Oudheid, de Akropolis in Athene, laat voortaan privébezoeken buiten de officiële openingsuren toe. Een machtige ervaring met een prijskaartje van… 5.000 euro. Hellenic Heritage verkoopt de privébezoeken als de “Acropolis Experience”. Bij de aankondiging ervan kwam er al veel kritiek. Die laait nu weer op.

Lees meer »

Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan: “Activiteiten plannen die de hele buurt ten goede komen”

Het buurtcomité Wijk Duinenrand in Middelkerke viert haar vijfjarig bestaan met een subsidie van 5.000 euro van het project ‘Buurten op den Buiten’. De nieuwe wijk, gelegen aan de Jutterstraat en Kruiersstraat in Middelkerke, bevindt zich tussen de Duinenweg en de Oostendelaan, achter garage Roland en het WZC De Ril.
The post Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan:

Lees meer »

KIJK. Jonatan Medart ontmoet wereldster Katy Perry: “Meteen een geheimhoudingsverklaring onder mijn neus”

Jonatan Medart (24) werd door muzieklabel Universal Music Belgium uitgenodigd voor de exclusieve luistersessie van Katy Perry (39). De influencer was sprakeloos toen hij oog in oog stond met de wereldster. “Hallo, leuk je te ontmoeten”, was het enige wat hij kon zeggen. Over de nieuwe muziek van Perry mag Medart niets vertellen, behalve dat de 8 nummers die hij

Lees meer »