Schuldeisers en banken willen Atos redden

De schuldeisers en banken van het Franse IT-bedrijf Atos hebben zondag een akkoord bereikt om het financieel noodlijdende bedrijf te redden. Dat blijkt zondag uit een mededeling van het bedrijf. Atos is ook in ons land actief.

 

Meer krantenkoppen in België

“Meldpunt illegaliteit” in elke politiezone, reclame in Nederlands en fusie enkel na referendum: Vlaams Belang stelt speerpunten lokale verkiezingen voor

Vlaams Belang heeft zijn speerpunten voor de lokale verkiezingen voorgesteld. De radicaal-rechtse partij zet in op veiligheid, maar ook op het gebruik van het Nederlands en beslissingsmacht op gemeenteniveau. "De verkiezingen van juni waren die van versterking, die van oktober worden die van verankering", zegt voorzitter Tom Van Grieken.

Lees meer »

Zelfs tien bemiddelingsgesprekken volstaan niet bij de Nationale Loterij: “Vertrouwen in CEO Jannie Haek is helemaal weg”

“Er is geen vertrouwen meer in Jannie Haek.” Dat zeggen de vakbonden bij de Nationale Loterij over hun CEO. Tien bemiddelingssessies volstonden niet om de open oorlog die er al maanden woedt, constructief te beëindigen. Haek wordt “onaanvaardbaar verbaal geweld” en “overmatig alcoholgebruik” verweten. “Wij hopen dat het directiecomité stappen onderneemt.” Dat wil zoveel zeggen als: Haek moet weg.

Lees meer »

“Het is vervangen of verliezen”: Amerikaanse kranten genadeloos over Biden, New York Times roept hem op zich terug te trekken

The New York Times roept Joe Biden in een vrijdag gepubliceerd redactioneel commentaar op zich terug te trekken uit de presidentsverkiezingen. Volgens de meest gezaghebbende krant in de Verenigde Staten toonde de 81-jarige Amerikaanse president in zijn uitzonderlijke zwakke optreden donderdagavond, in het eerste debat met zijn Republikeinse tegenstander Donald Trump, aan dat hij niet meer geschikt is om het

Lees meer »

Vriendin van Luca Brecel krijgt 37 maanden celstraf met uitstel voor drugshandel

De vriendin van Luca Brecel is door de Brugse strafrechter veroordeeld voor drugshandel tot 37 maanden gevangenisstraf met uitstel, gekoppeld aan voorwaarden. Zo moet ze zich onder meer laten begeleiden om van haar drugsgebruik te ontwennen. Laura Vanoverberghe (25) bracht onder andere cocaïne aan de man in de omgeving van Blankenberge. Voor twee medebeklaagden werd vijf jaar effectieve celstraf uitgesproken.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Amerikaanse drones boven Zwarte Zee vergroten risico op directe confrontatie tussen Rusland en NAVO”

Vluchten van Amerikaanse militaire drones boven de Zwarte Zee vergroten het risico van een directe confrontatie tussen Rusland en de NAVO. Dat heeft het Russische ministerie van Defensie gezegd. Vermoed wordt dat de drones gebruikt worden om “doelen aan te wijzen voor de precisiewapens die door het Westen geleverd worden”. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Twee comebacks, ongeplande zwangerschap en clash tussen rivalen: dit gebeurt er in het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ blijft nazinderen bij de soapfans. Niet alleen vanwege de verrassende plottwists, ook omdat er enkele nieuwe verhaallijnen in gang werden gezet, die veel onheil en strubbelingen doen vermoeden. Er staat de kijker volgend seizoen sowieso veel te wachten, maar niet alles is nog één grote verrassing. Babygehuil, comebacks of een verhuis: wij zetten alle hints en

Lees meer »