“Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Het Q-Beach House is opnieuw geopend en nam zaterdag meteen een vlotte start. Daar had het optreden van Laura Tesoro en andere artiesten ongetwijfeld iets mee te maken. Er staan deze zomer nog enkele veelbelovende Sunset Concerten op het programma.

Qmusic en Oostende zijn tijdens de zomermaanden ondertussen al lange tijd onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De radio-dj’s zijn live aanwezig in de studio op de Zeedijk van de badstad en op het strand is het ruime terras terug waar mensen iets kunnen drinken of eten.

Zicht op zee

Dit jaar werd een podium opgebouwd met het strand en de zee op de achtergrond. Zo kan het publiek bij de alom gekende Sunset Concerten meteen ook de zon zien ondergaan op de achtergrond. Het podium werd zaterdag meteen ingewijd door Laura Tesoro, Gustaph en Regi. Zij mochten het Q-Beach House openen samen met Q-dj’s Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke tijdens een feestelijke radioshow. “De zomer is officieel begonnen. Het wordt een zomer zoals we die bij Qmusic gewend zijn: eentje die barst van zon, zee, strand, livemuziek, toffe acties, zomerse tapas en heerlijke cocktails. We kijken ernaar uit om daar samen met onze luisteraars volop van te genieten!”, zeggen Q-dj’s Jolien, Vincent en Matthias.

Er is elke middag live radio vanuit Oostende. Terwijl kersvers Q-dj Lynn Van den Broeck en Yoren Linsen de Q-studio in Vilvoorde bewaken om Q-luisteraars doorheen de ochtend te loodsen, zorgen Vincent Fierens, Matthias Vandenbulcke, Jolien Roets, Ulrike D’hauwer, Tom De Cock en Jana De Wilde voor tropische sferen op de radio vanuit het Q-Beach House in Oostende. Bezoekers zijn vanaf zaterdag 29 juni tot en met zondag 1 september elke dag tussen 10 en 22 uur welkom om de Q-dj’s live aan het werk te zien.

Heleboel artiesten

Qmusic nodigt dit jaar ook opnieuw een heleboel artiesten uit aan het Q-Beach House. Wie deze zomer op het podium aan het Q-Beach House kruipt, wordt later bekendgemaakt.

Op het terras van het Q-Beach House wordt ondertussen de honger gestild en de dorst gelest met de favoriete tapas, cocktails en mocktails van de Q-dj’s – voor Dorothee Dauwe zijn dat de calamares, Maarten Vancoillie kan een Duvel wel smaken en Vincent Fierens zweert bij een frisse Gin Tonic. En ook dit jaar heeft Qmusic weer heel wat leuke acties voor bezoekers en Q-luisteraars in petto.

The post “Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Maritt (6) neemt op laatste schooldag afscheid van haar klas, België én haar beste vriendin: “Als ik kon, nam ik Stellatje mee in mijn valies naar Oostenrijk”

Bij het einde van het schooljaar worden wel vaker traantjes gelaten, maar voor Maritt (6) uit Roeselare wordt het afscheid extra zwaar. Als ze straks basisschool De Verrekijker buitenstapt, neemt ze niet alleen afscheid van haar kleutertijd, maar van alles en iedereen. Ook van haar beste vriendinnetje Stella. Komende zaterdag verhuist ze naar Oostenrijk, 1.100 kilometer verderop, waar haar ouders

Lees meer »

Meer Fransen trekken naar de stembus: opkomst fors hoger dan normaal

De opkomst voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk lag zondagmiddag rond 25,9 procent. Dat is een pak hoger dan de 18,4 procent op hetzelfde tijdstip in 2022, volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1997, toen de laatste vervroegde parlementsverkiezingen werden gehouden, lag de participatie op 22,74 procent op het middaguur.

Lees meer »

School in Blankenberge verbiedt gsm voor leerlingen van de eerste graad

De leerlingen van het 1e en 2e middelbaar van het Sint-Jozef Sint Pieter in Blankenberge mogen vanaf volgend schooljaar geen gsm meer gebruiken op school. Opvallend, de leerlingen van de 2e en 3e graad mogen hun gsm wél nog gebruiken op school. De school neemt die beslissing omdat gsm-gebruik de sociale ontwikkeling van kinderen tussen 12 en 14 jaar te

Lees meer »

Een zomer vol met aangename beleving aan de Kust

De toeristische sector aan zee en de tien kustgemeenten presenteren een zomer vol met aangename belevingen. Na een sterke start met ongeveer 650.000 bezoekers blijft ook Triënnale Beaufort een unieke zomertroef voor de Kust.
The post Een zomer vol met aangename beleving aan de Kust appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan 100 dolfijnen aangespoeld op Amerikaanse oostkust

Aan de oostkust van de Verenigde Staten zijn ongeveer 125 witflankdolfijnen gestrand. De dieren kwamen vast te zitten aan een schiereiland in de Amerikaanse staat Massachusetts toen het eb werd. Reddingswerkers proberen de dieren nu terug naar de oceaan te begeleiden. Zeker 10 dolfijnen zijn al gestorven.

Lees meer »

Assange bekent schuld voor Amerikaanse rechtbank en is vrij man

WikiLeaks-oprichter Julian Assange heeft voor de rechtbank op het Amerikaanse eiland Saipan, dat deel uitmaakt van de Noordelijke Marianen in de Grote Oceaan, schuld bekend aan het samenzweren om geheime defensie-informatie te verkrijgen en te publiceren. Met zijn schuldbekentenis bekrachtigde de 52-jarige Assange de deal over zijn vrijlating die hij met de Verenigde Staten heeft gesloten.

Lees meer »

Michel Platini over ‘zijn’ EK in 1984 tegen België en de komende derby: “De Belgische omschakeling kan ons doen wankelen”

Frankrijk – België als derby op een kampioenschap roept mooie nostalgie op bij Michel Platini. Onderweg naar de EK-titel in 1984 leidde Platini als aanvoerder Les Bleus voorbij België met een hattrick naar een 5-0-zege. Zo groot zal het verschil nu niet zijn: “Frankrijk staat nog een trapje hoger, maar het zal er van afhangen hoe de sterren staan.”

Lees meer »