Opendeurdag van seksclub in Hoogstraten lokt duizenden nieuwsgierigen: “Het idee voor dit bezoek kwam van mijn schoonmoeder”

De opendeurdag van seksclub Club Amai in Hoogstraten heeft duizenden nieuwsgierigen gelokt. Er waren rondleidingen voorzien in de verschillende ruimtes, om mensen een beeld te geven van hoe het eraan toe gaat in zo’n club. "Ik wou graag eens zien wat er hier gebeurt, de hygiëne en alles wat erbij komt kijken, en ik ben aangenaam verrast", zegt één van de bezoekers. 

Meer krantenkoppen in België

Orkaan Beryl zet koers naar Jamaica en Kaaimaneilanden: “Levensbedreigende orkaanwind en stormvloeden verwacht”

Orkaan Beryl heeft bij zijn doortocht in het oosten van de Caraïben heel wat schade aangericht. Verschillende kleinere eilanden lijken onbewoonbaar, volgens de plaatselijke overheid, er zijn ook slachtoffers gevallen. Intussen zet Beryl koers naar Jamaica en de Kaaimaneilanden. Jamaica zou recht op het pad van de orkaan liggen, er wordt gewaarschuwd voor levensbedreigende orkaanwinden en stormvloeden.

Lees meer »

Na Middelkerke opent ijssalon Missault nu ook een vestiging in Westende-Bad: “Alles is puur en ambachtelijk, volgens de recepten van 1945”

De Zeedijk in Westende-Bad is een nieuwe, zoete trekpleister rijker. Onlangs openden Annelies Thomaes (29) en haar partner Simon Ronse (32) hun tweede ijssalon onder de naam ‘Missault’ op de Koning Ridderdijk 28. Voor het koppel is dit, na het succes van hun eerste zaak in Middelkerke – gelegen aan Zeedijk 60 – al hun tweede zaak aan de kust.<br

Lees meer »

Blankenbergse vishandelaar pronkt met zeldzame albino kreeft: “Kans van één op een miljoen”

Vishandel Simonne in Blankenberge pakt uit met een ‘specialleke’: een knaloranje albino kreeft. Volgens zaakvoerder Norman Schiltz een uiterst zeldzaam fenomeen. “De kans is één op een miljoen.” Het dier kreeg intussen ook een naam.
The post Blankenbergse vishandelaar pronkt met zeldzame albino kreeft: “Kans van één op een miljoen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beernem neemt nieuwe noodwoning in gebruik

Sinds februari is de gemeente Beernem volle eigenaar van een extra doorgangswoning. Het pand zal dienen als noodwoning voor mensen die plotseling dakloos worden. “Dit is een goede zaak, maar de noodwoningen zitten allemaal vol”, reageert schepen van Sociale Zaken Vicky Reynaert (Vooruit).
The post Beernem neemt nieuwe noodwoning in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Goedele Liekens revalideert na zware covid: “Toen ik bijna niet meer kon praten, wist ik dat er iets niet klopte”

“Bibberen en beven. Koorts en hoesten.” Goedele Liekens (61) heeft er bewogen weken op zitten: na de dramatische verkiezingsuitslag van ‘haar’ partij Open Vld liep ze een ernstige coronabesmetting op. Als risicopatiënt wil Goedele dan ook niets aan het lot overlaten en ondergaat daarom een uitgebreide behandeling. “Dezelfde als topsporters krijgen”, vertelt de seksuologe in ‘Dag Allemaal’.

Lees meer »

Carl Devos over de ongewone formatie: “Dat de premierkwestie zich nu al stelt, onderstreept dat”

“De euforie over de formaties ruimt plaats voor realisme. Er zijn – momenteel – geen andere coalities mogelijk, dat wil niet zeggen dat ze daarom onmogelijk zijn”, schrijft politicoloog Carl Devos (UGent). Door de uiteenliggende standpunten van de betrokken partijen, blijkt de federale formatie allesbehalve een sinecure te zijn. Want hoe ongewoon is deze formatie nu juist? En wie is

Lees meer »

Duizenden euro’s boete voor Gentse ondernemersfamilie die jarenlang krotten verhuurde in Evergem

Een bekende ondernemersfamilie in Gent is veroordeeld tot boetes van tienduizenden euro’s omdat ze jarenlang onbewoonbare woningen verhuurde in Evergem. In de huizen was er gevaar voor brand en elektrocutie, waren er zware vocht- en schimmelproblemen, en was er geen warm stromend water. Eerder, in eerste aanleg kregen ze zware boetes en ook een celstraf met uitstel. Het hof van

Lees meer »

Hoeveel betaal je deze zomer voor een huurappartement aan zee? “Een volledige week hier is goedkoper dan 5 nachten Knokke”

Een appartement huren aan de Belgische kust is deze zomer gemiddeld zes procent duurder dan vorig jaar. Hoeveel moet je inmiddels rekenen voor een week aan zee? En waarom werden enkele populaire kustgemeenten fors duurder? Het meest betaal je weinig verrassend in Knokke. Maar in deze pittoreske badplaats ligt de weekprijs volgens de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en HUSWELL liefst

Lees meer »

Meer dan 210 kandidaten hebben zich teruggetrokken voor tweede ronde van Franse parlementsverkiezingen

Meer dan 210 kandidaten die zich hadden gekwalificeerd voor de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in Frankrijk hebben zich teruggetrokken. Het gaat hoofdzakelijk om kandidaten van de linkse alliantie Nouveau Front populaire en van het kamp rond de Franse president Emmanuel Macron. Op die manier hopen ze om de kandidaten van het rechts-radicale Rassemblement National (RN) van een parlementszetel te

Lees meer »

Brent Deltombe al maanden out: “Wachten op diagnose”

Eerstejaarsbelofte Brent Deltombe (19) ziet licht aan het einde van de tunnel. Kniepijn houdt hem al enkele maanden uit competitie. Het duurde lang voor de oorzaak werd achterhaald. Z’n plica (kapselplooi) veroorzaakt de pijn. Op 19 juni onderging hij in AZ St-Lucas een laserbehandeling.
The post Brent Deltombe al maanden out: “Wachten op diagnose” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oprichter Antwerps modemerk reageert op faillissement: “Mocht ik 50 jaar zijn, ik zou Gigue terugkopen”

Gigue is door het faillissement van Duror Fashion Group het slachtoffer geworden van “te veel management”. Dat zegt oud-designer Jo Wyckmans (79). De oprichter van het merk was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie. In 2017 kwam zijn Gigue in handen van Duror, de groep die modemerk Terre Bleue oprichtte. “Toen zag ik het onheil

Lees meer »