Man trekt mes tijdens familieruzie én ramt vervolgens politiecombi: “Hij was ook onder invloed van alcohol of drugs”

De politie heeft een man gearresteerd die tijdens een familieruzie een mes had getrokken. Omdat de man onder invloed verkeerde, hadden de agenten grote moeite om hem te overmeesteren. Hij sloeg in het rond met een glazen fles en ramde met zijn wagen een politiecombi voor hij eindelijk gevat kon worden. 

Meer krantenkoppen in België

CAMILLE is nu ook… een kunstwerk en kost 50.000 euro

Een levensgroot hoofd van Camille in uw living? Het kan. “Al hoop ik dat dit kunstwerk toch ooit in mijn eigen huis komt te hangen, maar daarvoor moet ik eerst nog veel sparen”, lacht de popster bij de onthulling van een portret dat van haar gemaakt werd. Kunstenares Isabelle Scheltjens gebruikte duizenden stukjes glas om de bekende kop te vereeuwigen

Lees meer »

Meer dan 2.000 ontploffingen door lachgas in afvalverbrandingsovens in eerste 7 maanden van dit jaar

Lachgasflessen hebben in de eerste 7 maanden van dit jaar meer dan 2.000 ontploffingen veroorzaakt in de afvalverbrandingsovens in ons land. De ontploffingen ontstaan doordat gebruikte flessen bij het restafval of het sluikstort belanden, terwijl ze nog niet helemaal leeg zijn. Op 62 verschillende dagen moest een ovenlijn stilgelegd worden, omdat de veroorzaakte schade aan de ovens te groot bleek.

Lees meer »

Waarom het bezoek van paus Franciscus zoveel Vlamingen irriteert

Dat paus Franciscus ons land bezoekt, irriteert bijna één Vlaming op de drie, veel meer dan Walen en Brusselaars. Dat blijkt uit een exclusieve peiling van HLN en VTM NIEUWS. Dat neemt niet weg dat nog steeds 42% van de Vlamingen zich blijft identificeren als katholiek. Een onhoudbare spreidstand lijkt het wel. Maar kerkjurist Rik Torfs is niet verwonderd.

Lees meer »

Bestuurder trekt spoor van vernieling: voertuig crasht met hoge snelheid tegen gevel, lantaarnpaal en verschillende voertuigen

Een bestuurder heeft zondagmorgen vroeg met zijn wagen een spoor van vernieling getrokken in Kapelle-op-den-Bos, in Vlaams-Brabant. Hij ramde eerst een lantaarnpaal en de gevel van een woning, waarna hij frontaal op een geparkeerde wagen botste. Meerdere voertuigen raakten beschadigd, en de brandweer moest de bestuurder bevrijden uit zijn zwaar gehavende Volvo.

Lees meer »

Zuid-Afrikaanse vrouw viert haar 118e verjaardag

Een Zuid-Afrikaanse vrouw heeft zaterdag 118 kaarsjes mogen uitblazen. Margaret Maritz, geboren op 27 september 1906, moet daarmee de oudste persoon ter wereld zijn. Ter gelegenheid van die verjaardag was in het rusthuis waar ze verblijft, zowat 180 km ten noordoosten van Kaapstad, een klein feestje. Haar veertien kinderen waren aanwezig op dat feestje.

Lees meer »