Jongeman vermist na duik in de Maas in Namen

Een jongeman die zaterdagnamiddag in Namen in de Maas sprong, is sindsdien vermist. Dat is vernomen van de lokale brandweer, die een bericht in verschillende media bevestigt.

 

Meer krantenkoppen in België

Meer Fransen trekken naar de stembus: opkomst fors hoger dan normaal

De opkomst voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk lag zondagmiddag rond 25,9 procent. Dat is een pak hoger dan de 18,4 procent op hetzelfde tijdstip in 2022, volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1997, toen de laatste vervroegde parlementsverkiezingen werden gehouden, lag de participatie op 22,74 procent op het middaguur.

Lees meer »

KIJK. Jonatan Medart ontmoet wereldster Katy Perry: “Meteen een geheimhoudingsverklaring onder mijn neus”

Jonatan Medart (24) werd door muzieklabel Universal Music Belgium uitgenodigd voor de exclusieve luistersessie van Katy Perry (39). De influencer was sprakeloos toen hij oog in oog stond met de wereldster. “Hallo, leuk je te ontmoeten”, was het enige wat hij kon zeggen. Over de nieuwe muziek van Perry mag Medart niets vertellen, behalve dat de 8 nummers die hij

Lees meer »

Buitenlandse pers hard voor “zieke Belgen” én bondscoach Tedesco: “Zijn tactische kunde? Niets van te zien”

“Het EK zal België niet missen.” De buitenlandse pers is hard voor de prestaties van onze Rode Duivels tegen Frankrijk, en op Euro 2024 tout court. Ze stellen zich véél vragen. Waarom zo pover? En is dit nu echt het einde van deze generatie? Bovendien krijgt bondscoach Tedesco forse kritiek. “Had België hem niet gehaald omwille van zijn tactische kunde?

Lees meer »

KIJK. Nora Gharib toont nieuwe gewaagde haarkleur

Een week voor de zomervakantie echt van start gaat, heeft presentatrice en actrice Nora Gharib een nieuwe look. “Ik wil iets anders doen met mijn haar”, vertelt ze in een video op TikTok, waarna ze verschijnt met een wijnrode coupe. Op sociale media reageren BV-vrienden, zoals Laura Tesoro en Pommelien Thijs, laaiend enthousiast. “Stop, nu wil ik dit ook”, schrijft

Lees meer »

Man opgepakt na schoten in woning in Bernissart

In de omgeving van Bernissart (Henegouwen) zijn er zaterdagochtend schoten gelost in een woning. Speciale eenheden van de politie kwamen ter plaatse en de dader werd opgepakt. Volgens het parket van Doornik-Bergen zijn er geen slachtoffers gevallen.

Lees meer »

Robbe en Doñana serveren unieke cocktails en mocktails in pop-up Jacobius: “Willen een hartelijke, warme, huiselijke sfeer bieden”

In Hof de Plezance openen Robbe Dupon en Doñana Vandyck op woensdag 3 juli pop-upcocktailbar Jacobius. Doñana is de gastvrouw, Robbe creëert de unieke cocktails en mocktails. “Maar het is niet de bedoeling dat ik enkel achter de bar te vinden ben”, aldus Robbe, die onlangs uitgeroepen werd tot de beste sherrycocktailbartender ter wereld.
The post Robbe en Doñana

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Joe Biden laat nu ook al een steek vallen bij de dagelijkse meme van KW! ? En zo iemand wil dan president worden!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Literatuurfestival KANTeLing in Veurne eert Guido Gezelle en Lucebert

Het is een traditie geworden: ook dit jaar strijkt op de eerste woensdag van juli het literatuurfestival KANTeLing neer in en rond Kasteel Beauvoorde. Twee literaire grootheden staan dit jaar centraal: Guido Gezelle en Lucebert, respectievelijk 125 jaar geleden gestorven en 100 jaar geleden geboren.
The post Literatuurfestival KANTeLing in Veurne eert Guido Gezelle en Lucebert appeared first on

Lees meer »