In de vrouwencoupé krijgt de man de wind van voren

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Spiegeltent op Hulstplein is helemaal klaar voor Tieltse Europafeesten

De 65ste Tieltse Europafeesten naderen met rasse schreden en sinds afgelopen vrijdag prijkt op het Hulstplein de nieuwste blikvanger van de Feesten. Het gaat om een enorme spiegeltent met ruimte voor vierhonderd toeschouwers. We gingen al eens een kijkje nemen.
The post Spiegeltent op Hulstplein is helemaal klaar voor Tieltse Europafeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voorpost bezet hotel Apollo in Zutendaal terwijl eerste asielzoekers zich settelen: “Families met kinderen intimideren kan absoluut niet”

In Zutendaal hebben militanten van de radicaal rechtse groep Voorpost het voormalige hotel Apollo in Zutendaal een tijdlang bezet. Ze hingen affiches en Vlaamse strijdvlaggen op en staken rookbommen en vuurpijlen af. Enkele weken geleden raakte bekend dat er in het pand zestig asielzoekers onderdak zouden krijgen. Intussen zijn er al zestien mensen ingetrokken, waaronder ook kinderen. “Deze actie is

Lees meer »

Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater

Het bekende hotel B&B Geste d’Alice in de Distellaan in Westende heeft nieuwe uitbaters. Kochar en Anni Karapetyan maken er meteen een gezellig hotel van, met heel wat mogelijkheden.
The post Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater appeared first on KW.be.

Lees meer »

Parket vraagt autopsie nadat vrouw (24) uit Minderhout plots is overleden nadat ze ziekenhuis mag verlaten na verkeersongeval in Baarle-Nassau

Het parket vraagt een autopsie nadat er een tweede slachtoffer uit Minderhout (Hoogstraten) is overleden na een ongeval in Baarle-Nassau, in Nederland. De 24-jarige vrouw mocht zondagochtend het ziekenhuis verlaten. Kort daarna is ze plots in elkaar gezakt en overleden. De precieze doodsoorzaak is nog niet duidelijk. Bij het ongeval stierf ook een 41-jarige vrouw uit Minderhout.

Lees meer »

Griekse kapitein blijft aangehouden voor brandstichting op eiland

De kapitein en de eerste officier die vuurwerk afstaken op een jacht in Griekenland, zijn opgesloten in de gevangenis in afwachting van hun proces. Ze worden beschuldigd van brandstichting op het eiland Hydra. Volgens juridische bronnen ontkennen de twee mannen en de volledige bemanning alle betrokkenheid.

Lees meer »

“Op vakantie ben ik echt lui. Ik bezoek helemaal niks”: Midzomernachten met ‘peetvader van de koers’ Patrick Lefevere

Morgen start de Tour. Het wordt al de 40ste Ronde van Frankrijk voor Patrick Lefevere (69), de ceo van Soudal Quick-Step, de wielerploeg van onze Belgische trots Remco Evenepoel. De grijze vos is en blijft de peetvader van de koers. Maar hoe lang nog? “Geen vijf jaar meer”, luidt het. Want het leven is meer dan koers. Of zou toch

Lees meer »